Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Ocak 2013, 05:26:17
malesef hocam,

300 RR 177 tık 0,59 AVG

Tolga, bu yüzlükleri şöyle genel bir kontrol ettin mi ? Ama avg diye bakma sadece, kimisi eski daha iyi avg zamanından torpilli olur, hatalı bilgi çıkar.
Mesela dün hangi paketten kaç ref tıklamış, genelde kaçar tıklama yapmışlar gibi.
Bu paketlerin kaçar günü kaldığını da söylersen iyi olur...

bekeli

2012/01/19 - 200 RR -  406 click - AVG: 2.03  :y (p) (p) (p)
Şu ana kadarki en yüksek AVG. Ender hocam dün gün içerisinde rekor bekliyorum demişti. Geldi rekor.  8)
Paylaşırken iki kere düşündüm. Aman nazar değdirmeyin arkadaşlar. Maşallah diyelim lütfen  :-[

tolgacan86

maşallah bekeli MAŞALLAH!! :)

elisa hocam, ilk paketin bitimine 8 gün, ikincinin 15, üçüncününde 23 gün var. Reflere göz atmadm ne kadar tıklamışlar diye çünkü tıklayan yok :g 300 RR sadece 177 tık geldi hocam arada 40-50 tanesi tıklamış sadece :g

ElisaMcCline

Neettin bekeli :D  (p) Maaşallah :D Neyle besliyosun sen bu refleri bakiim :D :D :D

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Ocak 2013, 05:51:51
maşallah bekeli MAŞALLAH!! :)

elisa hocam, ilk paketin bitimine 8 gün, ikincinin 15, üçüncününde 23 gün var. Reflere göz atmadm ne kadar tıklamışlar diye çünkü tıklayan yok :g 300 RR sadece 177 tık geldi hocam arada 40-50 tanesi tıklamış sadece :g

Ok ama hangi paketten 40-50 tanesi , düzgün mü dağıılıyor. bir tanesi mi hep çalışmış, nedir ?

hatta abartayım, çok ref 1er mi tıklamış.. Autopay falan açtım mı ?

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2013, 05:57:01
Neettin bekeli :D  (p) Maaşallah :D Neyle besliyosun sen bu refleri bakiim :D :D :D

Anlamadım ki hocam ;)
Çözümü bilsem Tolga'ya da tavsiye edeceğim.
Bence hala paketlerin yeni olması. İlk 100'lüğün 12. günü, ikinci 100'lüğün ise 5. günüydü. Son günlerinde nasıl olacak bilmiyorum. İnş. çok fazla düşmez..

tolgacan86

Son paketten 24'ü tıklamış (kaçar tane bilmiyorum notlarını almıyorum onun..)
ikinci paketten 20 tanesi tıklamış 1 tanesi recycle'dan gelen..
ilk pakettende 8 tanesi tıklamış 1 tanesi autorecyle'dan gelen (1 hafta oldu daha ilk 4 taneyi tıklamış oda.. ve hepsi 4 er tane tıklamışlar fazlası yok yane :) )

Autorecycleden gelen 31 refin hepside 4 er tane tıklamış oldu dünküyle, 5 e geçebilen yok henüz (7 gün oldu recycle olalı)

Kendim recycle yaptığım 36 refinde 32 tanesi 4 er tane tıklamış, 1 tanesi 17 tıklamış, 3 tanesi henüz hiç tıklamamış muhtemelen onlarda 4 er tane tıklar hergün biri tıklıyor gibi :P (buda 7 gün oldu recycle olalı)

Ayrıca ilk pakettekilerdende 9 tanesi ilk autorecycleden bir kaç gün sonra autorecycle olmuşlar gene, sanırım ilk bir iki gün tıklayıp sonra hiç tıklamayanlar oldu.. onlarda recycle oluyor demekki, ne kadar şanslıyımki gelen gideni hiç aratmıyor, bu 9 tanedende hala tık yok :) :)

Kısaca recycle kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yapmayacağımda..

Son pakette şu anda hiç tıklamamış 29 tane var, 8 ve altında tıklayanda 41 tane diğerleride genelde 9-12 arası zaten tık sayısı :) Paketi alalı 7 gün oldu..

Durumlar böyle hocam alttan üstten sağdan soldan tıklayan yok yani..

ElisaMcCline

Autopay sormuştum, daha önce bir mesajımda da sordum, birşey yaptın mı hiç, denemek için dahi olsa açıp kapattınmı mesela ?

Ve tıklayan reflerinin sayısı zaten az, az çok kaçar tıkladıklarına bakmadan onları biribirinden ayıramazsın. Kaç günde kaçtı olayına bakmak da bir filtre tabii ki ama
ilk filre olmalı mı sorusuna cevabım kesin evet değil.
Belki 4 gün boyunca 1 er tıkladılar ve ancak dün 4 tıkları oldu toplamda  ??? Acaba 1 ci mi denk geldi hep.

Evet benim recycle refleri de kötü çıktı... Ama ben tekrar deneyeceğim... aldığımız paketlerdeki gibi bu gelenler de iyi/kötü paketlerden gelmiş olabilir diye düşünüyorum.
benzer zamanda yapmıştık recycle ları ve zaten kötüye gitmeye başlamış bir zamandı.
Belki o dönem refleri bozuk, admin belki de sağa sola biraz zehir dağıtmıştır. Recycle ile ref değişenlere yani. Çok kişi değişmiştir o dönemde eminim.

Nasıl senaryo yazdım ama 2 dk da :D

tolgacan86

Autopayi kaçırmışım gözden, hiç açmadım şu ana kadar.. :) Zehir olayı kesin gibi ancak özellikle beni gözüne kestirmiş ne yaptıysam :P birde şöyle bir teori geliştirdim kendimce ben her 5 gün dolduğunda direk ne kadar varsa çekiyorum parayı.. acaba sizler bekletiyor musunuz? yoksa sizlerde sürekli çekim yapıyor musunuz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Ocak 2013, 06:37:26
Autopayi kaçırmışım gözden, hiç açmadım şu ana kadar.. :) Zehir olayı kesin gibi ancak özellikle beni gözüne kestirmiş ne yaptıysam :P birde şöyle bir teori geliştirdim kendimce ben her 5 gün dolduğunda direk ne kadar varsa çekiyorum parayı.. acaba sizler bekletiyor musunuz? yoksa sizlerde sürekli çekim yapıyor musunuz?

Evet baştan kötü başladı aslında sende :( Ama 300 refe de çıkmayacaktın bence hiç.

benim karışık.. anında dakikası dakikasına çektiğim de var, beklettiğim de.
Bir de fazlasını çekip azını yatırıyorum sürekli. yani içerden harcamıyorum parayı.
İçerde birikeni harcamak yerine ki lazım olandan daha fazla oluyor, tamamını çekip daha azını lazım olduğu kadar reinvest yapıyorum.
bilmiyorum alakası var mıdır ama asıl amacım PP yi daha yukarıda tutmak, böylece asıl ondan ne zaman istersem çekebilecek durumda kalmak.
İleride gerekirse de küçük bir ek yatırım ile (5$ gibi) istediğimden sınırsız çekebilir hale gelebilmek.
yani investment rakamlarını biribirine çok yapın mümkünse eşit tutmaya çalışacağım ...
Etkisi var mı bilemem....

enderege

Benim  dün gün içindeki tahminim çıktı.

19/01/2013  1.72 AVG.  :)

Ama bekeli benim rekoru allak bullak etmiş. Ayıp ya. Tolganın gözüne sokarcasına bu avg veriilirmi bekeli?

Tolga sana tavsiye,  arada bekeli ile ref takası yapın. Oluyomu ki?  :)

Bence admin araya kötü paketler salıyor. Bunlardan biride sana gelmiş gibi. Bende saati saatine çekiyorum parayı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.