Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Dün benim de AVG gayet sağlam geldi. Bu yüzden bugün çok belirgin bir düşüş bekliyordum ama standart avg lerine gelecek gibi.
Ödeme aldım az önce, kâr/zarar bilgileriyle birlikte geçmiş birkaç günü de veririm birazdan...

ElisaMcCline

Aldığım yeni ödeme sonrasındaki genel durum ve 400 refe çıktıktan sonra işlemediğim son 3 günün AVG bilgileri:

Toplam yatırım = 63$ PP + 60$ Payza = 123$
Toplam çekilen = 5$+40$+20+28+33+41 = 167$
Kâr/ zarar durumu = +44$ [IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/usefull/greencheckmark_k2.png[/img]

2012/01/29 - 400 RR -  626 click - AVG: 1.56 :y (p) (p)
2012/01/28 - 400 RR -  573 click - AVG: 1.43 :y (p)
2012/01/27 - 400 RR -  567 click - AVG: 1.41 :y (p)

arshi

Kara geçince avg çetelesi tutmaya iştah kalmadı değil mi, üçer üçer veriyorsunuz artık :g
Yoksa ref alıcam diye gecenin 5'ine saat kurup uyananlar vardı, hey gidi heey :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 31 Ocak 2013, 03:52:25
Kara geçince avg çetelesi tutmaya iştah kalmadı değil mi, üçer üçer veriyorsunuz artık :g
Yoksa ref alıcam diye gecenin 5'ine saat kurup uyananlar vardı, hey gidi heey :P

Yok be arshi,
İnan yürek kaldırmıyor bazı arkadaşlarımızın AVG lerini.. her gün herkesin gözüne sokar gibi vermek istemiyorum..
Ödeme almasam 1 haftayı bulabilirdi. Konuyu güncellerken paylaştım...

Bu arada yatırım yok bir süredir. Geçen cashoutta da yatırmadım, içerde birikenle refleri uzatıp kalanı çektim..
Bugün de bir sonraki ref paketine cashout süresi bırakıp ara çekim yaptım.

1 hurafemizi daha test edebileceğiz sanırım ...

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ocak 2013, 04:02:07

İnan yürek kaldırmıyor bazı arkadaşlarımızın AVG lerini.. her gün herkesin gözüne sokar gibi vermek istemiyorum..
Ödeme almasam 1 haftayı bulabilirdi. Konuyu güncellerken paylaştım...

O zaman şöyle yapalım ben ve tolga avg paylaşımı yapmayalım
azıcık moraller de düzelir belki
siz paylaşınca en azında birilerininki iyi gidiyor deyip
seviniyoruz işte hocam..

Bu gün size Avg yok arkadaşlar..  :(

gokovic

30/01 - 205 RR - 321 click - AVG 1.56 (p) (p) :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 31 Ocak 2013, 09:03:51
O zaman şöyle yapalım ben ve tolga avg paylaşımı yapmayalım
azıcık moraller de düzelir belki
siz paylaşınca en azında birilerininki iyi gidiyor deyip
seviniyoruz işte hocam..

Bu gün size Avg yok arkadaşlar..  :(

Tam tersi, asıl sizinkiler önemli bence ...
Kazançlarımızı biribirimizin gözüne soksak ne olacak, kötü durumda olanları toparlamanın bir yolunu bulalım.. Bu da bilgimiz olmadan olamaz.

gokovic

Toplam yatırım = 70$ (Golden) + 20$ (100 RR)  + 20$ (100 RR)  = 110$
Toplam çekilen = 5$+8$+19+20+27+11 = 90$ + 10$ (İlleagal Task)
Kâr/ zarar durumu = -10$
Şuanki Main Balance = 9.6$ (Para çekmeye 3 gün var hala)

Golden alallı henüz 23 Gün oldu.
Şuan 205 RR ile devam ediyorum. Cumartesi gecesi bi 100 RR daha alıcam.

Kar dönemi başlıyor denebilir sanırım.  (p)
Toplam Task kazancım şuan = 26$

bekeli

Gokovic,
bence task kazançlarını çıkar toplam kazancından. Çünkü task kazancının golden ile bir alakası yok. Üyelik yükseltmeseydin yine kazanacaktın zaten tasklerden aynı parayı..
Daha net golden kar/zarar hesabı elde edersin.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 31 Ocak 2013, 15:20:55
Gokovic,
bence task kazançlarını çıkar toplam kazancından. Çünkü task kazancının golden ile bir alakası yok. Üyelik yükseltmeseydin yine kazanacaktın zaten tasklerden aynı parayı..
Daha net golden kar/zarar hesabı elde edersin.

Kesinlikle, en azından ayrı bilgi olarak verilebilir ama golden kazanç bilgisine dahil olmasa iyi olur.
Toplam durumum bu, şu kadarı task geliri, demekki golden+RR durumu da bu diye son bir satırla da işi bitirebilirsin.
Örneğin -10 dasın... 10 ill... task 15 te senin kendi taskların olsa 25$ golden+RR lere ait olmayan gelir --> golden.4RR son durum: -35$ ... gibi.

Bende kayıda değer birşey olmadığı için belirtme ihtiyacı hissetmedim ama siz maaşallah sağlam gidiyorsunuz :D