Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Toplam yatırım = 70$ (Golden) + 20$ (100 RR)  + 20$ (100 RR) + 20$ (100 RR) = 130$
Toplam çekilen = 5$+8$+19+20+27+11+17+19 = 126$ + 10$ (İlleagal Task)
Kâr/ zarar durumu = 6$ (105 RR = 24 günü var) + (100 RR 16 günü var) + (12 RR 28 günü var)  Bunların getircekleri var tabi birde.
Şuanki Main Balance = 0.6$

Golden alallı henüz 32 Gün oldu.
Şuan 217 RR ile devam ediyorum. Cumartesi gecesi bi 100 RR daha alıcam.

Toplam Task kazancım şuan = 26$

tolgacan86

:y   :y  :y  :y  :y  :y

Benden kocaman bir bravo sana o zaman.. Sonunda birisi daha kâra geçti, bakın 3. lük 100 lük paketimin son günleri hala kâra geçmeyen kaldıysa bir an önce geçsin yeni paketler almaya başladığımda artık benden gitmez sizden gider ona göre haaa :g

gokovic

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 08 Şubat 2013, 22:09:49
:y   :y  :y  :y  :y  :y

Benden kocaman bir bravo sana o zaman.. Sonunda birisi daha kâra geçti, bakın 3. lük 100 lük paketimin son günleri hala kâra geçmeyen kaldıysa bir an önce geçsin yeni paketler almaya başladığımda artık benden gitmez sizden gider ona göre haaa :g

Teşekkürler kardeşim.  :y :y
Bende elisa hocanın kehanetlerine uyaraktan yarın geceyi bekliyom. Bi 100 lük paket daha alıcam.  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 08 Şubat 2013, 22:13:55
Teşekkürler kardeşim.  :y :y
Bende elisa hocanın kehanetlerine uyaraktan yarın geceyi bekliyom. Bi 100 lük paket daha alıcam.  :g

Tebrikler gokovic :y :)

Kehanetlerden sadece işinize geleni almayın ama :D :D :D
250 refi geçmek pek hayra alamet deği bak, demedi deme sonra ;)

benim refler de canavar gibiydi biliyorsun, bir yatışa geçtiler ki, kaldır kaldırabilirsen :D
Bir süredir 1 avg yi göremez oldum, dün 0,65 geldi mesela.. bilmem anlatabildim mi :)

tolgacan86

Ya da daha güzel örnek = BEN :D

enderege'nin stratejisini seçeceğim bende eleme usülü ile refleri eleyerek 250 refte kitlemeyi planlıyorum :) heyecanlandım az kaldı yeni paket almama :)) Yeni rekorlarımı bekleyin :g

Bu arada ilk sayfadaki istatiki güncelledim dünkünüde ekledim :)

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 08 Şubat 2013, 23:20:45

enderege'nin stratejisini seçeceğim bende eleme usülü ile refleri eleyerek 250 refte kitlemeyi planlıyorum

Yahu beni örnek almayın. dediğimi yapın, yaptığımı değil.  :D Ben ne demiştim ki?  :P

Ben 250 refde kaldım. Şuan çıkmayacağım. 15 gün sonra 125 ref bitecek.  25 gün sonrada diğer 125 bitecek. 125 lerden 25 ref seçip uzatacağım. 100 ünü salıp yeni 100 ref alacağım. Daha zarardayım. Ne zaman kara geçer sistem dönmeye başlarsa o zaman belki ref toplamaya başlarım.

Elisa hoca hiç ref salmadı hep uzattı. Eeee.. reflerde haklı. Nedir senden çektiğimiz, düş yakamızdan diyorlardır.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 08 Şubat 2013, 23:20:45
Ya da daha güzel örnek = BEN :D

enderege'nin stratejisini seçeceğim bende eleme usülü ile refleri eleyerek 250 refte kitlemeyi planlıyorum :) heyecanlandım az kaldı yeni paket almama :)) Yeni rekorlarımı bekleyin :g

Bu arada ilk sayfadaki istatiki güncelledim dünkünüde ekledim :)

İnşallah bu sefer düzgün sonuçlar alırsın Tolga ;)
Yeni rekor demediğin sürece bakmıyorum artık :))

bakalım ben ne yapacağım.. bu yoğun zamanda pek ilgi yoksunu da kalacak refler ama, neyse artık :D

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Şubat 2013, 23:16:24
Tebrikler gokovic :y :)

Kehanetlerden sadece işinize geleni almayın ama :D :D :D
250 refi geçmek pek hayra alamet deği bak, demedi deme sonra ;)

benim refler de canavar gibiydi biliyorsun, bir yatışa geçtiler ki, kaldır kaldırabilirsen :D
Bir süredir 1 avg yi göremez oldum, dün 0,65 geldi mesela.. bilmem anlatabildim mi :)

Teşekkürler üstad.  :y
Şuana kdr bütün kehanetleri denedim bende hep olumlu sonuçlar verdi.  :g Aynı yoldan şansımı denicem. Cumartesi gecesi RR gecesi.  :g Eğer 300 ü geçince benimkilerde yatışa geçerse demekki 250 yi geçmemk gerekiyormus sonucuna varcaz gibi.  :g Yada ender hocanın taktikle 25 şerden ayıklama yoluna gitçez artık.  :g

ikose

İkinci paketin bitimine 3 gün kaldı
100 RR den 4 tanesi tıklama yapıyor acaba uzatsam mııııı  :D :D :D
Tıklama yapan 25 ref bulabilene aşkolsunnn  :D :D :D

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 08 Şubat 2013, 23:54:17
İkinci paketin bitimine 3 gün kaldı
100 RR den 4 tanesi tıklama yapıyor acaba uzatsam mııııı  :D :D :D
Tıklama yapan 25 ref bulabilene aşkolsunnn  :D :D :D

Siz refleri eski evde bırakın.

Slogan şu:
Yeni ev, yeni ref.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.