Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: enderege - 22 Şubat 2013, 17:49:12
Sen golden oldun diye siteyi bakıma almış admin. Senin AVG lerle oynayacakmış!  :P
Bende böyle düşünüyorum abi daha kendi paralarini cikartmadilar :D avg nasil olacak bakacağız  (d) eger avgler dusun olursa mail atacam cevap vermezse paypaldan parami geri alacagim diye ihtar gönderecem   :g O:-) (d)

enderege

Alıntı yapılan: Uniquehero - 22 Şubat 2013, 18:02:24
paypaldan parami geri alacagim diye ihtar gönderecem 

Bana sorduğun sorunun cevabını kendin verdin. Bu yüzden komisyonları anında çekmene izin vermiyorlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero

Alıntı yapılan: enderege - 22 Şubat 2013, 18:30:07
Bana sorduğun sorunun cevabını kendin verdin. Bu yüzden komisyonları anında çekmene izin vermiyorlar.
Nasıl olacagini bilmiyorum öyle bir durum olursa haberlesiriz abi zaten :D bu aralar hafif kipirdamalar var reflerde bakalim yarina ne olacak :)

ikose

Dün  foruma Avg min düşük olduğunu belirten bir yazı yazdım
ve cevap olarak çeviri yapsamda çokda anlaşılır olmayan bir cevap geldi.
"""""TOS 2.4 is there so you DON'T let your referrals expire. You are essentially adding a 20% fee on top of the price of initially renting the referrals.
If you renew your referrals, you not only do not pay a 20% fee, you can renew at discounts to the price of renting a new pack.
Instead of a 20% fee, you could have a 20% discount, which makes your loss non-existent.
You can reduce the cost of referrals and therefore increase your profit margin by using a renewal plan for more days,
to reduce the average renewal cost per day in the long run. This way you can turn unprofitable referrals into profitable ones.
Develop an effective recycle policy based on their clicking patterns. As a rule of thumb:
recycle manually only when you are almost sure that a referral won't click again in a profitable way for you and keep in mind that over-recycling may produce negative results.
Another suggestion is to concentrate on older referrals when you recycle,
because you have more data to better judge them and remember to always give enough time for referrals (especially new ones)
to show you what they can do for you e.g. Don't recycle after only 2 days.
Read BEP (Break Even Point). It will help you understand how with TOS 2.4 you were making
your BEP higher and higher, when renewing makes it much much lower and gives you great profit.
You may also benefit from Recycling Strategies.
Hopefully these things will help you increase your AVG and make good profits.  """"""

enderege

Valla anladığım tek şey var. Bunlar bizi anlamamazlıktan geliyor. Yada bizi üzümlü kek görüyorlar.

Reflerinizi salmayın zarar edersiniz, 30 günlük değil 60 günlük vs. uzatın daha  az para ödersiniz gibi deli saçması söyledikleri. Bu arada recycle ı unutmuşlar. Birde onu sor bakalım faydası olurmuymuş?  (d)

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 22 Şubat 2013, 19:38:52
Valla anladığım tek şey var. Bunlar bizi anlamamazlıktan geliyor. Yada bizi üzümlü kek görüyorlar.

Reflerinizi salmayın zarar edersiniz, 30 günlük değil 60 günlük vs. uzatın daha  az para ödersiniz gibi deli saçması söyledikleri. Bu arada recycle ı unutmuşlar. Birde onu sor bakalım faydası olurmuymuş?  (d)
recyle ı anlatmamışlar çünki
recyle yaptığımı ama yeni gelen reflerinde tıklamadığını belirtmiştim..
Tıklamayan refin nesini 60 gün uzatıcam onu anlamadım
tıklayan topu topu 10 ref var onlarda yarım yamalak..
Şaka gibiler Hocammmm

abcb

Artık pro adminini bundan sonra üzümlü kek olarak görüyoruz Modum  (d)
Elbet yeni listeli tasklar gelir yakında  :D

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 22 Şubat 2013, 19:57:59
Artık pro adminini bundan sonra üzümlü kek olarak görüyoruz Modum  (d)
Elbet yeni listeli tasklar gelir yakında  :D
Pişman olacak Pro Admini
belki avg den kazansaydı tasklara bu kadar asılmazdı diyecek :g
Yeterki 50-60 gün dayansın site..  8)

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 22 Şubat 2013, 20:01:08
Pişman olacak Pro Admini

Aman bu yazıyı silin.  Admin bunu görürse sırf size inat Task da vermez bundan sonra.

Soru:
Task AVG niz kaç?
Cevap: 0. Son 5-6 haftadır task çıkmıyor ki.  :D

Uniquehero

Alıntı yapılan: ikose - 22 Şubat 2013, 20:01:08
Pişman olacak Pro Admini
Modum aman 50-60 gun ne goldu yeni aldik bi 10 sene dayansin    (d)