Cryptowin (SCAM)

Başlatan rota26, 02 Aralık 2020, 07:33:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

offerwall puanları 5 günde çevirilebilir diyor. saatte belirtiyor. 5 gün bekletiyon zamanında serbest bırak bari işimize yarasın.

dr1980m

Bu sistem hala ödeme yapıyor. Konuyu aktif edeyim :)

cocoextra

Alıntı yapılan: dr1980m - 09 Ekim 2021, 18:28:04
Bu sistem hala ödeme yapıyor. Konuyu aktif edeyim :)

evet ödüyor bende kullanıyorum , kullanımı kolay sıkmıyor .

dr1980m

Konuyu devir aldım, umarım uzun dönemli bir tanıtım olur :)

Bu sistemi bir süredir kullanıyorum ve ödemelerde bir sorun yaşamadım. Siteyi sevmemin sebebi kendime pasif gelir yaratma hedefim. Sistemde 1000 satoshiye share alabiliyorsunuz. Her bir share bizd 180 gün boyunca günde 7 satoshi veriyor. Toplamda 1260 satoshi ödüyor..

Planım günlük faucet kazançlarımla ve share gelirlerimle devamlı share almak ve günlük gelirimi artırmak. Bileşik getirinin mucizesini yaşamak :) Ha bu arada site kapanabilir veya ödemeleri durdurabilir. Bu yüzden her share alımından sonra 100 satoshi çekim yaparak bir yandan da kazanç sağlıyorum. Alt çekim limiti 200 satoshi olduğu için her 2 share alımında bir 200 satoshi çekim yapıyorum.

Şu an 10 share aldım. 1200 satoshi çekim yaptım. Günlük pasif gelirim henüz 70 satoshi . Yavaş yavaş artacak inşallah :)

dr1980m

Sistemden 11. Share alındı ve günlük pasif gelirim 77 satoshi oldu. Adım adım gelişmeye devam :)

dr1980m

Bugün 12. Share'i aldım ve günlük pasif gelirim 84 satoshi'ye ulaştı
Sıra 200 satoshi ara çekime geldi 😊

Bazinga

Siteye devam etme kararı aldım. Share taktiğini uygulayacağım. Gelişmeleri zamanla konuya yazarım.

dr1980m

Share alım hızım artıyor. Bu nedenle artık haftalık rapor yazacağım

Share sayım : 13
Günlük pasif gelirim : 91 satoshi
Yaptığım çekim : 1413 satoshi

Yavaş yavaş ilerliyorum :)

Bazinga