Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Öncelikle afiyet olsun.

Amma anlamadığım bi nokta var  ???

Siz şimdi gelirkapısındasınız. O ikramlar bizim adminden mi? Bize niye göndermezki bu tür ikramları?  ;)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ocak 2013, 12:22:53
Öncelikle afiyet olsun.

Amma anlamadığım bi nokta var  ???

Siz şimdi gelirkapısındasınız. O ikramlar bizim adminden mi? Bize niye göndermezki bu tür ikramları?  ;)

Ya hoca gör hoca :)  Sana bana yok ona buna şuna var :) Bizim hoca kişi zamirlerinde 3. tekil şahıslara geçmiş

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Ocak 2013, 12:37:44
Ya hoca gör hoca :)  Sana bana yok ona buna şuna var :) Bizim hoca kişi zamirlerinde 3. tekil şahıslara geçmiş

:X :X :X

yingyang16

Afiyet olsun  f1b0n4cc1 :g

f1b0n4cc1

Teşekkürler :) Çay gibisi yok , özellikle yemeklerden sonra , bir de yanına Çorum leblebisi ohhhh

halisekarakaya

Afiyet olsun:) İnsanoğluna yapılmaz ki bu işkence  :)
Bu iş biter ,ben de elbet eve giderim .En vişnelisinden bir browni yapar forumun  ,çayın ve de kekin keyfini sürerim diyorum şahsen  (d)
Hava -9 derece bunun bir de hissedileni var ondan hiç bahsetmiyorum bile.Aralarda çay sigara keyfi yapmanın imkanı yok, her  kadar alternatifler geliştirmiş olsak da .(Dışarıya çayı çıkarana kadar soğuduğu için termosla çay getirmek ,bagajları açık büfeye dönüştürmek ,derse henüz gelmiş arabası en sıcak arkadaşın arabasında çay  içmek gibi vs vs :D )

f1b0n4cc1

Sivasta iken -43 dereceyi gormustum, benim kadar usumemissindir   :) daha ne kekler pastalar yapip caninizi cektirecem bir durun hele.

halisekarakaya

Eymeeeeeennnnnnn  :D
Çabuk buraya gel  :D

enderege

Alıntı yapılan: halise - 10 Ocak 2013, 12:59:00
Eymeeeeeennnnnnn  :D
Çabuk buraya gel  :D

Bu ara face e   sardı, bizi unuttu. Bi kulağını çeksen hocam.   :D  Şimdi ben yaparsam şiddet falan derler. 2 milyar kişi dans eder vs.   :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86