Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 10 Ocak 2013, 21:27:19
Mehabalar Gelir Kapısı...
Kulaklarım çınladı...Geldim Halisem...
Yokluğumda ortalık kek kokmuş :)
Halisem İstanbula geldiğin gün , burayı pasta resimleriyle donatıcam :)
Artık sitenin adı Keyif Kapısı olacak :)
Bu arada , şu kulak olayına girmeyelim değil mi Enderege :)))
Herkese tekrar Merhaba...

Hoşgeldin canım arkadaşım :)
Çok teşekkür ederim şimdiden Eymencim  (k)
Tatilde ikiye bölünmeyi başarırsak gelicem  İstanbul'a.Trafiğini sevmeyen var ,babaanesini dedesini  özleyen var .Bu koşullarda en demokratik tatil planı benim için ben ,keyfim ve de kahyası sloganı ve Edip amcadan Bekle Beni İstanbul şarkısı  :D
İşte o vakit arkadaşım tüm forum ağlıycak hünerli ellerinden çıkan pasta resimlerini görünce  :D
Kulak konusunu da o zaman tırmandırırız alabildiğince  :D

Ortalık kek ve puding kokmuşken ben de bu karışıma bir ilave yapayım dedim naçizane her ne kadar senin pastalarının yanında sözkonusu olmasa da  :-[
Şu anda bol çikolata sosuyla vişneleri buluşturduğum ,dilimin kenarlarından çikolata sosunun harika bir coşkuyla sızdığı muhteşem browninin muhteşem ötesi tadının keyfini çıkarırken bunu nasıl anlatacağımı bir türlü bilemiyorum :D
Bu keyif dolu anları bir de fotoğrafla taçlandırsam çok mu acımasız olurum onu da bilemiyorum :D

enderege

Alıntı yapılan: eymen - 10 Ocak 2013, 21:52:29
Sayın Enderege o çayın yanında yediğiniz çikolatalı kek mi yoksa...
Afiyet Olsun :'(

:-[ :-[ :-[ :g :g :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 10 Ocak 2013, 21:54:35
:-[ :-[ :-[ :g :g :g

Abi, girmiyeceksin araya, bak yine olan sana oldu :D :D :D
Tüh gözüm dönmeyip de bir kase bırakaymışım, iyi olacaktı, mevzuu buralara gelmeden kapanırdı :D

Afiyet olsun bu arada :) :y

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 10 Ocak 2013, 21:52:29
Sayın Enderege o çayın yanında yediğiniz çikolatalı kek mi yoksa...
Afiyet Olsun :'(

Aah ah  :D  :D  :D

Afiyet olsun demeyi unutmuşum bu arada  :)
Ve de ellerine sağlık :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Ocak 2013, 21:57:51
Tüh gözüm dönmeyip de bir kase bırakaymışım, iyi olacaktı, mevzuu buralara gelmeden kapanırdı :D

Abi yengeye bi sorsana tencerinin dibinde az bişey kalmış mı? O kadarcığınada razıyım.  :P Onu sıyırması da çok zevkli olur.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: halise - 10 Ocak 2013, 21:53:23
Hoşgeldin canım arkadaşım :)
Çok teşekkür ederim şimdiden Eymencim  (k)
Tatilde ikiye bölünmeyi başarırsak gelicem  İstanbul'a.Trafiğini sevmeyen var ,babaanesini dedesini  özleyen var .Bu koşullarda en demokratik tatil planı benim için ben ,keyfim ve de kahyası sloganı ve Edip amcadan Bekle Beni İstanbul şarkısı  :D
İşte o vakit arkadaşım tüm forum ağlıycak hünerli ellerinden çıkan pasta resimlerini görünce  :D
Kulak konusunu da o zaman tırmandırırız alabildiğince  :D

Ortalık kek ve puding kokmuşken ben de bu karışıma bir ilave yapayım dedim naçizane her ne kadar senin pastalarının yanında sözkonusu olmasa da  :-[
Şu anda bol çikolata sosuyla vişneleri buluşturduğum ,dilimin kenarlarından çikolata sosunun harika bir coşkuyla sızdığı muhteşem browninin muhteşem ötesi tadının keyfini çıkarırken bunu nasıl anlatacağımı bir türlü bilemiyorum :D
Bu keyif dolu anları bir de fotoğrafla taçlandırsam çok mu acımasız olurum onu da bilemiyorum :D

Nasıl anlattınız ya ağzım sulandı:(:( Sizin tatil ne zamandı?? Bende gideyim bari o tarihlerde ucundan kıyısından bende otlanırım belki :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 10 Ocak 2013, 22:04:10
Abi yengeye bi sorsana tencerinin dibinde az bişey kalmış mı? O kadarcığınada razıyım.  :P Onu sıyırması da çok zevkli olur.  :D

Bana kalsai seve seve paylaşırım arkadaşım :D
Evet Eşim yaparken o keyif bana aitti :D Artık tencereyi göstermiyorlar bile bana :D

eymen

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Ocak 2013, 21:57:51

Elisam dünyada yapılan hiç bir tatlı prensesin pudinginden daha güzel olamaz...Afiyet olsun..
Halisem, kesinlikle açımasız bir fotoğraf şart buraya... (d)
Enderege "Kendim ettim,kendim buldum" şarkısını size ithaf ediyorum...:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: eymen - 10 Ocak 2013, 22:15:54

Elisam dünyada yapılan hiç bir tatlı prensesin pudinginden daha güzel olamaz...Afiyet olsun..
Halisem, kesinlikle açımasız bir fotoğraf şart buraya... (d)
Enderege "Kendim ettim,kendim buldum" şarkısını size ithaf ediyorum...:)

Teşekkür ettim efendim, sizlerin de ellerinize sağlık ve de Afiyet olsun :)
Halise hocam: Evet bize acımayın :D Sizin de elinize sağlık ve afiyet olsun :)

Bu arada ben de bir acımasızlık yapıp sıyırılmış tencere ve puding kaselerinin mi fotoğraflarını koysam diyorum ama,
O fotoğrafları burada eşim görürse, yani bulaşık serisi oluyor, heralde asıl şiddeti ben görürüm :D

Hadi şiddeti haketmiş oluruz sindiririz de, şu 1 milyon erkeği toplayıp dansa ikna etmek zor olur :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Ocak 2013, 22:12:51
Bana kalsai seve seve paylaşırım arkadaşım :D
Evet Eşim yaparken o keyif bana aitti :D Artık tencereyi göstermiyorlar bile bana :D

Hocam afiyet olsun :)
Kızınızın elinden tarifi imkansız bir lezzettir eminim  :)
Ancak lezzeti katlamak amacıyla bence dibine de ortak olmak için yeni stratejilere ihtiyacınız var  :D
Bence kızınızla ikiniz yapın pudingi  :P