Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nako0644

20  daha gencim yakisiklara oduo yokmu peki

hakanatik01

En zenginlere ödül verilirse bende katılmak isterim.Baba parasıda olsa para paradır.Çok zenginiz biz.

FATSALI

en genç aranıyorsa benimdir heralde 16 yaşında lise öğrencisiyim (bilişim bölümü) :D

hakanatik01

Ödül güzelse kardeşimi üye yapabilirim.Kriterler bunlarsa kardeşim Genç,çok yakışıklı,çok çok zengin kesin kazanırız.

Coulers79

--> Milat dizisi çatışma sahnesi <--  Güzel sahne güzel müzik, şurası hariç. Dakika 01.35 adamın biri 3 mermi yiyor sırtından.
Bana mısın demiyor, :PP haberim yoktu ayağına yatıyor. Bu sayılmaz diyor sanki. :)) Arkasını dönüp ateş ediyor. Bir tanede fix menü kalpten vurulunca ee artık öleyim bari, yevmiyemi unutmayın ha diyor. Bu arada sağ kol sağlam hala silah taşıyabiliyor. :DD

Coulers79

EMC yokken, arkasından sallasak ne olur?  - Yeni kırmızı benim.

Mazeretim var açım ben, :PP domatesi böyle hayal etmemiştim.  :DD

Coulers79

Manisa Soma'nın Yırca Mahallesi'ne termik santral yapımı için kesilen binlerce zeytin ağacı Türkiye'nin gündemine oturdu. Köylüler en önemli geçim kaynaklarından biri olan zeytin ağaçlarının kesilmemesi için eylemler düzenledi. Güvenlik görevlileriyle yaşanan arbedede direnerek onları durdurmaya, makinelerin önüne geçip engel olmaya çalıştılar. Canlı yayında gözyaşları döktüler. Konu yargıya taşındı. Kolin şirketinin yapacağı termik santral için Danıştay ve Manisa 2. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Edinilen bilgilere göre bir süredir yeni yer baktıkları konuşulan Kolin Şirketler Grubu da termik santrali başka bir yere yapacaklarını açıkladı. Şirketin açıklamasında, "Kolin Grubu'nun Soma'da kurmayı planladığı termik santralın yeri ile ilgili alternatif saha tespiti çalışmaları tamamlanmıştır. Buna göre Soma Kolin Termik Santrali'nin yeni proje alanı olarak Türkpiyale ve Kayrakaltı Köyleri civarında yer alan bir alan belirlenmiştir. Santralin inşası ve işletmesiyle ilgili yer değişikliğinin tescili için resmi makamlara yapılması gerekli başvuru süreci başlatılmıştır. Yeni proje alanı üzerinde dikili zeytin ağacı bulunmamakta ve 3 km. mesafede herhangi bir zeytinli saha da yer almamaktadır" denildi.

Yapılan açıklamaya göre, Soma nüfusunun ve ekonomisinin büyük bir bölümünü temsil eden Somalı Meslek ve Sivil Toplum Örgütleri, ilçede baş gösteren ekonomik olumsuzluklara çözüm oluşturması adına yeni termik santral yatırımını desteklemektedir. Bu desteğin temelinde ülke ekonomisinin sağlıklı işleyebilmesi adına her dalda dışa bağımlılığı azaltmak hedefiyle yer altı ve yer üstü zenginliklerimizin üretime katılması gerekliliği ve yaratılacak istihdam yatmaktadır. Kolin Grubu, yerel iradenin desteklediği bu yatırımı, Soma halkı ile uzlaşı içerisinde Soma'ya ve ülkemize kazandırma kararlılığındadır.

Coulers79

Klip güzel, parça iyi sizde iyiydiniz de çok mu ihtiyacınız vardı astronomik ücretlere. Gereksiz cukkalar ($$) puan düşümlerine sebep olabilir.
Sanki piyasada kola reklamı eksikliği var. Sıla ve Özcan Deniz'in oynadığı reklam filmindeki müziğin orijinali bu hint parçası.
Kola ver kola ver. :DD Sertap Erener bunu daha önceden Söz parçasına uyarlamış.

https://www.youtube.com/watch?v=5DK-ZWyxZ8k

:n #ÖzcanDeniz #Sıla #CocaCola #Reklam :))

abcb

Bu Dhanush'cuğumun hangi filmi yahu Modum  ??? ben niye izlemedim bu filmi  ???

Özcan Deniz nerde hint filmi müziği var, alıyor zaten, alışkanlık yaptı  :g
Sıla'cım güzeldi ama klipte  :)

Coulers79

Ben bilmem ama Dhanush'un 2012 yılında vizyona giren 3 Moonu filminin müziğiymiş diyorlar.