Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Bence satılması bir kayıp. İnternetten siparişte tekel sonuçta. Artık siteden yediğimiz her yemeğin ucu Berlin' e gidecek.

Coulers79

www.youtube.com/watch?v=NFAQwnwCtq0

Geçen sorduğum, bende şuan olmayan ama herkesin örnek müziklerinde muhtemelen olan müziği buldum.  :DD

enderege

Adam yine yemek sepetinde çalışmaya devam edecekmiş. Gazetede okuduğuma göre yanılmıyorsam sadece Türkiyede değil, 8 ülkede yemek sepeti sitesi varmış.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Örnek olmayı başardı kısmı tam doğru değil :P bu siteden önce gittigidiyor'u e-bay aldıydı o örnek olmuştu zaten :P

universitely76

Bence de daha ileriye gidebilirdi ama şu da bir gerçek ki iş sektöründe büyük balıklar küçük balıkları bir şekilde yutarlar.. bu noktada belki de yutulmadan önce kendini yutturdu yemeksepeti.. :)
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Sevgili yöneticilerimiz

Bu banner fena şekilde psikolojimi bozuyor bilginize  :P  :D

silver

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Mayıs 2015, 14:34:22
Sevgili yöneticilerimiz

Bu banner fena şekilde psikolojimi bozuyor bilginize  :P  :D

Çıkınca kapat gözünü olsun bitsin :P :D

Alıntı yapılan: silver - 10 Mayıs 2015, 12:33:37
Kimin bu banner :D

:-[ :-[ :-[    (spk)

silver

Tahmin etmeliydim :)) Maşallah diyelim de nazar değmesin :) Hayırlı kazançlar ;)

sametseven

Çayları dolduralım önce. Bana birkaç yüz tane bardak verin ben çayları doldururum :D

Anneme birkaç tepsi açma yapar mısın dedim, kaç tepsi olsun dedim 100 tepsi anca yeter. Şöyle bir *) kaldı ama yaptı onları. Herkese birer tane var (d) başkasının hakkını almayın :P

Son olarak sitenin zenginlerinden birkaç arkadaşım da helal sertifikalı ve çok leziz peynirlerden almışlar. Onları da güzelce ve keyifle açmaların yanında yiyelim:

Son olarak bunları yiyebileceğimiz bir büyük çadır gibi veya aık alanda bir yeri de kırmızılar ayarlarsa güzelce kahvaltımızı yapardık. Çok mu hayalperestim :S :g Herkese günaydın ;)