Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

neyse elisa hoca bana kızıp coulerse patlamış gibi duruyo ben hiç girmeyim aranıza  :P

bende coulers ceden anlamasamda , anlaşıldıgı zaman iyi espirkler çıkıyo .  :D

şunuda belirteyim bende bir ara onun gibi yazmaya çalıştım fakat beceremedim bir türlü , bir şeyler eksik kalıyo  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 03 Ağustos 2015, 13:44:36
neyse elisa hoca bana kızıp coulerse patlamış gibi duruyo ben hiç girmeyim aranıza  :P

bende coulers ceden anlamasamda , anlaşıldıgı zaman iyi espirkler çıkıyo .  :D

şunuda belirteyim bende bir ara onun gibi yazmaya çalıştım fakat beceremedim bir türlü , bir şeyler eksik kalıyo  :D

Yok birşey yahu :)
Sadece gergin geçiyor son günler biraz, daha fazla germeyin dedim :) Foruma kaçıyorum normalde bu gerginliklerden kurtulmak için :)
Forumdan da kaçacak yer aramayalım şimdi :)

@sicher yok mu yahu ? All is well sicher :D

fkork

sicher

@ElisaMcCline geldim hocam geldim buyrun nedir ???

sicher

Bu aralar yada bayağıdır diyeyim 1-2 işlerim vardı o nedenle foruma pek bakamadım. Arada bir giriom şimdilik paidverts ten haber varmı felan filan diye öyle yani :D

ptcsite46

Fgulen adlı Useclixde arkadaş kim? Ultiate almıştı yanılmıyorsam ama 0 tık yapıyor?

ptcsite46

Fgulen @Alnyl arkadaşımızmış Yalnız neden tıklamıyor anlamadım.

neon

Arkadaşlar Amerika dan Walmart dan veya benzeri alışveriş sitelerinden nasıl ürün getirtebilirim. ??? Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan detaylı bilgi rica ediyorum.  Adamlar hakkaten kaliteli ve güzel ürünler yapıyorlar. Bu konuda internette araştırma yaptım ama pek bişe anlamadım.  Örneğin 35 dolar lık aşağıdaki ürünü getirtmek istiyorum.  Bu ürün gelene kadar gümrük, vergi v.b. ne kadar olur fiyatı. Neler yapmak gerek, ne kadar sürede ulaşır, ürünün ulaşmaması gibi bir sorun yüzdesi nedir, bu konudaki güvenilir siteler hangileri v.b.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 09 Ağustos 2015, 15:09:01
Arı kovanına çomak ha.....

Öyle gibi mi oldu :)

Alıntı yapılan: sicher - 10 Ağustos 2015, 16:21:22
@ElisaMcCline geldim hocam geldim buyrun nedir ???

Herşey yolunda diyecektim de, sen geldin aklıma , All is well sicher :)

sicher

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Ağustos 2015, 18:00:52

Herşey yolunda diyecektim de, sen geldin aklıma , All is well sicher :)

sıkıntı yok ustam aranılan birşeyde akla ilk gelen olmak güzel birşey :D