Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senatorTR

cashfiesta sitesi scam mi beyler odeme alan varmi

sevdayagmu

-:)) -:))beyler bu alıberk dolandırmaya calısmıstı sızı bı ara webtransferde benım alt uyem olmus akıllı telefon nosu var mecburen gırmek zorunda telefonunu gırmıs hesabını sormak ısteyen varsa telını vereyım sovun :D -:)) -:)) -:))
[spoiler][/spoiler]
modlar kızmayın gereklı kısıden ızın alınmıstır noyu buraya koymak ıcın  (yvr)

Coulers79

Gördüm gördüm 1 @bilalyuzugullu gördüm sanki. :m Bilo usta nirdesin yav? Bir sürü site scam oldu sen yokken, piiuu mortingen strasse. :))

6arti9

Alıntı yapılan: neon - 11 Ağustos 2015, 17:13:29
Arkadaşlar Amerika dan Walmart dan veya benzeri alışveriş sitelerinden nasıl ürün getirtebilirim. ??? Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan detaylı bilgi rica ediyorum.  Adamlar hakkaten kaliteli ve güzel ürünler yapıyorlar. Bu konuda internette araştırma yaptım ama pek bişe anlamadım.  Örneğin 35 dolar lık aşağıdaki ürünü getirtmek istiyorum.  Bu ürün gelene kadar gümrük, vergi v.b. ne kadar olur fiyatı. Neler yapmak gerek, ne kadar sürede ulaşır, ürünün ulaşmaması gibi bir sorun yüzdesi nedir, bu konudaki güvenilir siteler hangileri v.b.

Amerikadaniste sitesine baksana belki isini görür @neon
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: Coulers79 - 15 Ağustos 2015, 20:50:58
Gördüm gördüm 1 @bilalyuzugullu gördüm sanki. :m Bilo usta nirdesin yav? Bir sürü site scam oldu sen yokken, piiuu mortingen strasse. :))

gördün gördün dooru gördün :D siteleri batıranın ben olmadıımı ispatlamak için kaybolmuştum :)) ama gel görki geldiğim gibi trafficmonsoon payzayı kapattı :)) bi alakası varmıdır acep benlen ???

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Ağustos 2015, 16:27:08
gördün gördün dooru gördün :D siteleri batıranın ben olmadıımı ispatlamak için kaybolmuştum :)) ama gel görki geldiğim gibi trafficmonsoon payzayı kapattı :)) bi alakası varmıdır acep benlen ???
Sen batırma diye Payza'yı kapatarak yatırım yapmanı engelliyor site :PP önleyici rehberlik :)
Şu sıra imzasız'ım...

Coulers79

50SA Grup olarak her türlü scamsavar bulunur. ninja Garantimiz ve şubemiz yoktur.

(gyk) Hataylıysam EMC hocaya bildirin, plaka C79. İsim yazmayın virüsler ısdırır.  :))

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 20 Ağustos 2015, 22:48:40
(gyk) Hataylıysam EMC'ye bildirin, plaka C79. İsim yazmayın virüsler ısdırır. ninja
imzana ekle bence bunu :))

Coulers79

(gyk) Yine böyle birgün hazır kırmızı yokken, hem nöbet tutuyom hem sallıyom. Aa birde baktım foruma hangi admin geldi? Az sonra... Dedi bu forumdaki üyelerin didi AVG'lerini düşürecem didi. Hoop ağır ol, salarım firrüsleri dedim ninja ne virüsü ya didi. Virüs değil FirRüsTik dedim, Olum Bak Git site kurucusun ya peki neden refim olarak gözüküyorsun dedim. *) Şok, şok, şok! Hangi site olduğunu söylemem. :X İki süpürge ve ateşkesin ardından topuk. :DD  Biri bizi banlasın.  :))   -:))