Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Ekim 2015, 19:42:52
hayattan rengi alın geri neyi kalırki :D

(gyk)  (dik)  Pilqin'den İ'yi, (d) Bilalyuzugullu'dan L ve U'yu alın geri neyi kalırki? :PP :DD

mrrcavc

Traffic Monsoon gibi kendi referans linkimizden üye olup para kasabileceğimiz siteler var mı? Yani IP değiştirip kendi referans linkimizden kayıt olup ana hesabımıza kazanç sağlayabileceğimiz siteler..TrafficMonsoon bozdu bu aralar.  ($$) (eht)

bilalyuzugullu

geçen hafta günlük 13-14 cent verdi, sadece hafta sonu reklam yoktu, bugün 17 cent aldık :D evet bencede çok bozdu bu aralar :))

mrrcavc

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Kasım 2015, 21:54:50
geçen hafta günlük 13-14 cent verdi, sadece hafta sonu reklam yoktu, bugün 17 cent aldık :D evet bencede çok bozdu bu aralar :))

Hocam ben de bugün 18 cent aldım 15 hesaptan ama çok zor sürekli atıp duruyor ve IP değiştirme işi uzun sürüyor..sıkıcı bi hal aldı  (hydr)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mrrcavc - 02 Kasım 2015, 21:57:42
Hocam ben de bugün 18 cent aldım 15 hesaptan ama çok zor sürekli atıp duruyor ve IP değiştirme işi uzun sürüyor..sıkıcı bi hal aldı  (hydr)

Bırakın o zaman.

mrrcavc

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Kasım 2015, 21:58:05
Bırakın o zaman.

Usta ben burda başka bi site var mı diye sormak istedim,bu atar niye anlamadım  (eht)

iovanovic

@mrrcavc Fake hesap açıp milletin hakkını yemek zorunda mısın reklamlar için tıklama limiti varsa ? Neden kendi sermayenle yatırım yapmak yerine böyle bir hileye başvuruyorsun ? Adil mi yani yaptığın... Bir de "ne bu atar" gibi gereksiz bir şey söylemişsin de.

Konu başlığında yan hesap diyeceğine, sahte hesap veya sahtekar hesap diyebilirdin sanki.  :y

aydyar13

Alıntı yapılan: mrrcavc - 02 Kasım 2015, 21:59:49
Usta ben burda başka bi site var mı diye sormak istedim,bu atar niye anlamadım  (eht)

Dediğiniz gibi tüm ptc lerde IP değiştirip ıvır zıvır temizleyerek tıklama ikmanınız var. PTC ler den günde 4 centlik reklama tıklayabilrisiniz. Ama standat üyeliklerde DR kazancı genelde %5 tir tabi yakalanmazsanız. TMS gibi %100 DR kzancı olan ve ödeme yapan düzgün site yok. Zaten fake hesaplar açıp elle tıklamak pek mantıklı bir kazanç yolu değil en azından bu alanda.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mrrcavc - 02 Kasım 2015, 21:59:49

18 hesaptan bahsediyorsun, ondan sonra site atıyor tutuyor diyorsun.
Bir de siteyi beğenmeyip başka var mı diyorsunuz.

Ben de madem beğenmiyorsun, tıklama o zaman diyorum. Bunun atarı nerede çok merak ettim.

Kaç tane sitede 18 hesabın var ki ? Senin gibiler yüzünden bu sitelerde sıkıntılar yaşanıyor.
Sistemde kimbilir kaç kat gereksiz, zarar veren, sistem kaynaklarını tüketen parazit üyelik var.
Bir de kendi konusunda reklam yok diye şikayet edebiliyorsun. Çok ilginç geliyor bana bunlar.

Forumda legal olmayan paylaşımlara izin vermiyoruz.

Konu kilitlenmiştir.

Coulers79

PTC ilk kural: (dik) Bir internetten tek hesap kullanmaz ve üç kağıt yaparsan, :n hesabın kapatıldığında hiç bir hak iddia edemezsin.