Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 16 Kasım 2015, 00:08:13
Sarı odalarda yalnızım. Sitelere yatırdıklarım gazoz kapağı değildi, 3-5 siteye ancak yetişiyorum.
Birkaç renk hariç kimse beni istemiyor gibi, sanki, galiba. :S Yoksa virrüs müyüm ben ha? :))
Red bana pas vermii, beni şutlayacak. :PP İrademdir kim ki biri beni banlaya, herkes onu banlaya. :DD

(gyk) Refin icadı: Zamanın birinde al kıyafetli bir yönetici adayı, rumuz olarak sevdiği rengi almak istemiş.
Son harfte kaydırma yapmış her daim, red olmuş ref. Kontrol etmeden çeşitli tanıtım kartları bastırıvermiş.
Envayi sitede kullanıcı adı, rumuz ref geçmiş. İlk başlarda referans kısaltması demiş sonra aslını bulmuş. *)

Hikayenin ben hariç kimseyle alakası yoktur. Bizde yalan hilaf yok.  :X
Son harfi kaydırın olmuyorsa resimli anlatırız bir ara, belki, bakarık. :D

Doktor bu ne  *) :))
Hangi dil abi bu, beynim uyuştu la okurken :))

Google da çevrileri sen mi yapıyosun ? ??? Söyle bak kızmayacam  :m

iovanovic

@Coulers79 Hocam çok sanatsal olmuş ya gelir kapısında bekliyoruz biz anlamadık ki  :g :g

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Kasım 2015, 00:54:47
Doktor bu ne  *) :))
Hangi dil abi bu, beynim uyuştu la okurken :))

Google da çevrileri sen mi yapıyosun ? ??? Söyle bak kızmayacam  :m

:)) :))

Coulers79

Sanatsalsa problem yok. Özette hiç mi Türkçe bilgi yok ya, ooo çevirisi uzun iş. Bir şablon var, ona hangi çağrışım yapan kelimeler sığarsa o. (bkz)
Bir iki sene önce yazdığım bu tip mesajlara bakıyorum, şekilden tanıyorum. Ama bazen ne demek istemişim diye tekrar okuduğum da oluyor. :))

6il9in

Mavilerin hepici burada hayırdır oparasyon mu var :D yoksa mavilerin toplantısımı :g

(spk)

ikose

Alıntı yapılan: blqn - 16 Kasım 2015, 18:42:44
Mavilerin hepici burada hayırdır oparasyon mu var :D yoksa mavilerin toplantısımı :g

(spk)
assolistler sonradan çıkar dediler, her konuyu 1 gün sonra okur hale geldim :))
gördümki hala 3 tuş verilmemiş :))

6il9in

ikose

Ufuko

Bugün Hitabet Sanatı dersinde şiir okuduktan sonra bir de keman performansı sergileyeyim didim ama paparazzilere yakalandık  :P  :D

O kadar da çekmeyin dedik  :PP
[spoiler][/spoiler]

Selfie çeken bile var yoh artık didim  :m  :D
[spoiler][/spoiler]

Video da çekmişler de o kadar da rezil etmeyelim kendimizi  :PP  :m

6il9in

Modum talep var size :D