Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messli - 25 Kasım 2015, 10:32:45
Telefonuma gelen bir mesaj! BTM Hukuk değerinde telefon kazandınız. 2750 TL değerindeki hediyenizi 3 gün içinde alın. Almazsanız iade olacaktır. Dolandırılmayın... Arkadaşlar dikkat Numara 0 212 925 11 73 kesinlikle aramayın

Evet, bunun gibi çokça abuk subuk mesajlar geliyor pek çok kişiye.
Paylaşım için teşekkürler :)

setek

Görsele bakınız :

Merhaba , gelirkapisinde böyle fazla olay olmamıştır ama yinede bahsedeyim . Yurtdışında çok fazla eScrow sistemi kullanılıyor . Bu escrow sistemide insanların dolandırılmasını önlemekte. Gittigidiyorda , n11 de vs. var . Olay şöyle ; Alıcı satıcıya parayı vermeden önce parayı ortaya koyar . Satıcıda ürünü gönderir . Alıcı ürünü kontrol eder eğer bir sorun varsa ürünü geri verir parasınıda havuzdan alır . Alıcı parası ortada olduğu için hile yapamaz. Satıcıda parayı alamadığı için hile yapamaz. Böylece dolandırıcılık önlenmiş olur.

Bu sistemi sizler için ben yapabilirim . İleti sayıma bakmayın yeni üyede değilim Martta üye oldum fazla değil ama var bi 4-5 ay :) . Normalde eScrow sistemlerinde gittigidiyor vs. %10-15 ücret kesintisi almaktadır. Ben bu işi şuanlık bedava yapabilirim . Adminlerimizde yapabilir. Baştan söyliyeyim her işe karışamam çünkü herkesin işi gücü var. Böyle bi ticaret yapacaksanız ulaşabilirsiniz.
eScrow için ayrıca bir paypal hesabı oluşturdum. Çok büyük miktarlar olursa bir sorun çıkarsa ben karşılayamayacağım için küçük miktarlar olabilir. Kaybederseniz eğer kendinizi enayi gibi hissedebileceğiniz durumlar olabilir işte
Aslında ben bi adminin bu işi yapmasını daha uygun buluyorum ama tahminimce işleri güçleri var.
Kabul ediyorsanız deneyelim :)

sevdayagmu

guvenlı uyelık oldugu ıcın burda bu iş olmaz :D

setek

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 28 Kasım 2015, 03:16:01
guvenlı uyelık oldugu ıcın burda bu iş olmaz :D
Dedim ya bu sitede gerekmiyor diye :)
Ama oldu çok acil bi durumda ödeme yapmanız lazım verified olmayan birine ulaşabilirsiniz :)

ElisaMcCline

Bu konuda bir çalışmamız var aslında.

İlk aşama Verified üyeliklerdi, peşine benzer bir takas garantörü düşüncesi de bekliyor yapılacaklar listesinde :)

Herhangi bir komisyom olmayacak. Ancak;
Alıcı ve satıcı, fazladan dolaşan paranın (varsa ödeme işlemciye göre kesintisi) ek bir kesintisi varsa bunu kabullenecek :)

setek

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Kasım 2015, 03:36:07
Bu konuda bir çalışmamız var aslında.

İlk aşama Verified üyeliklerdi, peşine benzer bir takas garantörü düşüncesi de bekliyor yapılacaklar listesinde :)

Herhangi bir komisyom olmayacak. Ancak;
Alıcı ve satıcı, fazladan dolaşan paranın (varsa ödeme işlemciye göre kesintisi) ek bir kesintisi varsa bunu kabullenecek :)
Muhteşem olur hocam :)

sterkamed

bir önerim olacakki, son mesajlar ve konular ana sayfada top on veya top yirmi gibi gösterilse daha şık olmaz mı acaba, böylece yeni güncel başlıklardan ve mesajlardan üyeler daha rahat haberdar olur

Coulers79

Böyle birşey için yer ayırmaya şimdilik gerek yok sanırım. İlgili yerlere üst menüden ulaşabiliyoruz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterkamed - 02 Aralık 2015, 15:30:39
bir önerim olacakki, son mesajlar ve konular ana sayfada top on veya top yirmi gibi gösterilse daha şık olmaz mı acaba, böylece yeni güncel başlıklardan ve mesajlardan üyeler daha rahat haberdar olur

:)
http://www.gelirkapisi.com/stats/

Coulers79

Forumun üstüne canlı mesaj yayın akışı istiyor. +500 üye daha olursa ihtiyaç olabilir bence.