Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danger_pc

nerdeyız nereye geldik sanki 2017 girmiş gibi oldum ....

ikose

Alıntı yapılan: gaddar - 16 Aralık 2015, 23:11:24
Benim daha fena sıkıldı @ikose  ben 100 TL oynadım direk. O gece % 90 çalışacağım için :DD
offf offff ne denirki şimdi bu işe :(
Bu günlerde tüm polis, asker ve güvenlik güçlerimize Rabbim kolaylık versin :(

suskun

Evet arkadaşlar kuveyt dinarı ile çalışan ptc yok mu acaba :)? Malum kuveyt dinarı bayağı yüksek meblalı bi para ($$) olsa ne güzel olurdu gerçi yatırım işi biraz sakat olur ama  :DD

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 17 Aralık 2015, 01:26:08
Evet arkadaşlar kuveyt dinarı ile çalışan ptc yok mu acaba :)? Malum kuveyt dinarı bayağı yüksek meblalı bi para ($$) olsa ne güzel olurdu gerçi yatırım işi biraz sakat olur ama  :DD

Dünyada reklam maliyetleri ve karşılıkları az/çok belli.
0,0001 olarak verip dinar ile yapsa ne olur ki :) Ya da 0,0000000001 gram altın :)

Araplar da PTC açacakmış. Ödemeleri Litre petrol ile yapacaklarmış :m :D

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Aralık 2015, 02:08:24
Dünyada reklam maliyetleri ve karşılıkları az/çok belli.
0,0001 olarak verip dinar ile yapsa ne olur ki :) Ya da 0,0000000001 gram altın :)

Araplar da PTC açacakmış. Ödemeleri Litre petrol ile yapacaklarmış :m :D
Doğru diyosun hocam o açıdan düşünmemiştim :D. Bir kaç litrede biz kazanırız fena mı olur :DD (dnsz)

Coulers79

Bugün İstanbul Avrupa yakasında 15 ilçede, Anadolu yakasında da birkaç ilçede elektrik kesintisi olacakmış.

Coulers79

Dün şehre indim, trafik ara caddelerde bile iyice çoğalmış. Arabam olsa bu trafikle uğraşılır mı dedim. Etraf oldukça kalabalıktı.
Yaya geçitinde yeşil ışığı beklemeden, kendilerini süratle gelen otobüs ve otomobillerin arasına atan ergenler hayret vericiydi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 20 Aralık 2015, 04:51:47
Dün şehre indim, trafik ara caddelerde bile iyice çoğalmış. Arabam olsa bu trafikle uğraşılır mı dedim. Etraf oldukça kalabalıktı.
Yaya geçitinde yeşil ışığı beklemeden, kendilerini süratle gelen otobüs ve otomobillerin arasına atan ergenler hayret vericiydi.

Bir gün onlardan biriyle sağlam bir tanışacağız ama, hadi hayırlısı.
Akılları bir karış havada hepsinin.

Coulers79

Star Wars için bir alışveriş ve reklam furyası var epeydir. Kanalı bile açılmıştı. Google'da da tarafını seç hacı deniyor. 

Bıkkınlıktan karşı tarafa geçesim geldi bir an. Seri filmleri nasıldı, bu nasıl olacak? Birşey diyemiyorum, izlemek lazım. 

ikose

Neden bilmiyorum, anlamda veremedim kendime ama çok güldüm ben bu resme  -:))

[spoiler][/spoiler]