Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mr. İSSB

Alıntı yapılan: ikose - 15 Ocak 2016, 19:34:47
Bak buna  üzüldüm işte , 7 filmdede favorim hiç değişmemişti
Karanlık tarafın aydınlık iksircisi ölmüş  :S
[spoiler][/spoiler]
Mekanı cennet olsun.

sametseven

Bu bilgisayardan isteyen var mı birkaç tane getirttireyim :P :PP 6700K işlemci varmış içinde (hp)
[spoiler]http://www.hepsiburada.com/monster-semruk-s7-v3-1-1-intel-core-i7-6700k-4-0ghz-4-2ghz-64gb-5tb-ssd-17-3-full-hd-tasinabilir-p-BD601893[/spoiler]

Sadece SSD fiyatı 7000$ *) Boyutu büyük olduğundan yoksa okuma yazma hızları berbat o parayı hak etmez (zopa)
[spoiler][/spoiler]

enderege

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 17 Ocak 2016, 14:48:27
Bu bilgisayardan isteyen var mı birkaç tane getirttireyim :P :PP 6700K işlemci varmış içinde (hp)

Benim oğlan geçenlerde istedi bu markanın bir başka modelinden. Bende adını hiç duymadım bi bakayım dedim. Fiyatlarını görünce şok olmuştum. Birde MSI diye bir marka var. O da böyle uçuk fiyatlarda.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

2 markada bu alanda kendini kanıtlamış durumda.. ancak o paraları vermek gereksiz benim için bana hitap etmiyor... Demek ki satış kitlesi var satıyorlar.

Uçuk kaçık :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Ocak 2016, 15:49:24
2 markada bu alanda kendini kanıtlamış durumda.. ancak o paraları vermek gereksiz benim için bana hitap etmiyor... Demek ki satış kitlesi var satıyorlar.

Uçuk kaçık :)

Oyuncular bu markaları seçiyormuş. Grafikcilerde bunları alıyormuş. Demek ki sende ne oyun ne de grafik var. :D

İşin entrasan yanı bu monster bayilik vs. vermiyor. Sadece kendi yerinden (satış yerinden, web sitesi ve n11 de mağazası) alabiliyorsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Oyun eskiden vardı ancak yeni çıkan yüksek grafik isteyen oyunlarla aha ilgilenmedim. En son crysis 3 oynamıştım. Şu anki pc yeterli seviyede kaldırıyor.
web sitesinden almanızda hiç bir sakınca olmaz hocam, siz zaten nereden alınır biliyorsunuzdur. Tutup bilinmedik bir yerden alınmasın :) Bayiliğe gerek yok :)

Coulers79

Vizyona girmesi düşünülen forum senaryoları, hikayeleri, geyikleri...

Dispute mevsimi, Chargeback rüzgarı, Hay bin PTC, Tıkla tıkla nereye kadar?

Yine mi scam, hay scam ya! Elveda PTC, Bir mavinin ban hikayesi,

EMC neden refim değil? Standartlarda gülecek mi? Paypal bizi soyuyor.  -:))

aydyar13

Monster ve MSI alacağınıza masaüstü alın yaa, nasılsa taşınmayacak kadar ağırlar :D

Mucahid

kairos ödemeleri konusuna ne oldu konu bulunamadı diyor  ???

Coulers79

Kairos ödemeleri konusu resimlerden dolayı moderasyona girmiştir.