Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Savaş demek NATO demek NATO demek ABD demek, ABD'de seçimler yaklaşıyor ve ekonomileri savaşı kaldıramaz :) En azından dışarıdan görünen bu. AB desek eski doğu bloku ülkeleri aralarına kattıklarından bu yana ekonomileri eskisine göre çok daha hızlı bir şekilde batıyor Fransa savaş kredisini Libya'da tüketti, kaldı ki orada da seçimler yapıldı ve bildiğim kadarıyla şu anki cumhurbaşkanı Sarkozy gibi değil. O yüzden AB'den de destek ihtimali düşük. Suriye'nin yanında Rusya var ki olay dünya savaşına dönerse zaten ciddi ciddi taş ve sopa devrine geri döneriz yapacak bir şey yok.

Son olarak savaş olacaksa bile çoktan olup bitmiştir kapalı kapılar ardında, kazananı kaybedeni ödülü cezası ve cefası bellidir, tiyatro izler gibi izlemekten başka yapacak bir şey yok :)

Assassin's Creed'den (aslında Hassan Sabbah'ın sözü sanırım) çok sevdiğim bir sözü alıntılayayım "Nothing is true, everything is permitted." "Hiçbirşey doğru değildir, (bilinen) herşeye izin verilmiştir" :)

tolgacan86

Savaş çıkmayacaktır arkadaşlar, zaten Suriye böyle birşeyi göze alamaz. Türkiye olarak gerçekten bize yapılan saldırıdan sonra bence çok akıllıca hareket edildi, gerekli şekilde karşılık verilerek göz dağı verildi aynı zamanda gerek BM gerek NATO gerekse Arap birliği ile yapılan görüşmeler sonucunda haklılığımızı da tüm dünya kamuoyuna duyurduk. Oluşan bu ortamda zararlı çıkacağını çok rahat idrak edende Suriye gerekli açıklamayı yaptı ve "kardeş" Türkiye'den özür dileriz dedi.. Bundan sonrada kolay kolay "hatalı" atış yapamazlar..

tolgacan86

Suriye hava kuvvetlerine Türkiye Sınırına 10 Km den fazla yaklaşılmaması emri verildi..

f1b0n4cc1

ElisaMcCline

Forumda isyan mı çıktı diye geldim heee :)
Çok tehlikeli olmuş konu başlığı :)

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Ekim 2012, 23:08:35
Forumda isyan mı çıktı diye geldim heee :)
Çok tehlikeli olmuş konu başlığı :)

yok abi , şu an sivas terminalindeyim , memlekete dönüyorum .  isyan hayata isyan  :)

enderege

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 05 Ekim 2012, 23:11:46
yok abi , şu an sivas terminalindeyim , memlekete dönüyorum .  isyan hayata isyan  :)

İsyanlardayken satranç mı oynuyoruz?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: enderege - 05 Ekim 2012, 23:17:06
İsyanlardayken satranç mı oynuyoruz?

bilgisayar var ama vodemnet 96kbps , sadece satranç oynayabiliyorum ve fizy.com dan muzik dinleyebiliyorum . youtube dan video izlemek yarım saat alıyor :)

f1b0n4cc1

isyan aslında satranç motoruna karşıydı , tek oyun ve 10. seviye yine de mat ettim . ama tekrar oynasam yener muhtemelen , bir de siz deneyin bakalım  , görelim sonuçları :)

FilmsizKalma

Hamleleri geri almadan devam etti iseniz level 10 Programı yenmek cidden zor bir olay.. Ayrıca ben 10 da oynayamıyorum sebebim yenilmek değil Pc nin her hamleden önce bilmem kaç dakika beklemesi çok sıkıcı oluyor  (sns)