Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Ekim 2012, 07:22:28
Hamleleri geri almadan devam etti iseniz level 10 Programı yenmek cidden zor bir olay.. Ayrıca ben 10 da oynayamıyorum sebebim yenilmek değil Pc nin her hamleden önce bilmem kaç dakika beklemesi çok sıkıcı oluyor  (sns)

hamleleri geri almadan oynadım  :y

Metilli

Acaba bende ikosenin avatarında oldugu gibi 3 tane pcyi yan yana 2 monitörde üstlerine koysam bende moderatör olabilir miyimmmm  :-[  :g
Yoksa hepsi yetenek işi ve siz 1 pcde mi hallediyorsunuz bu moderatörlügü :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Metilli - 05 Kasım 2012, 12:47:50
Acaba bende ikosenin avatarında oldugu gibi 3 tane pcyi yan yana 2 monitörde üstlerine koysam bende moderatör olabilir miyimmmm  :-[  :g

Evet moderatörleri aynı anda 3 PC de çalışabilenlerden seçiyoruz. Adminler de en az 5 PC yi aynı anda kullanmak zorunda. :g

ikose

Alıntı yapılan: Metilli - 05 Kasım 2012, 12:47:50

Vallahi güldüm  :D
tabiki 1 monitör  :g
ama hayalim avatırm daki gibi, sitelerden ödeme aldıkça  :-[
dizcem yan yana ve üst üste  :D

Neden dikkatini çektim anlamadım ama  ???
sonuçta forumda benim dışımda 3 Mod. + 1 bölüm modu var..  (p)
Piyongo neden bana çıktı  ???

tolgacan86

Bende bölüm modu olarak, 1 masaüstü + 1 netbook ve de bir tane ekstra boşta duran klavye ile işimi hallediyorum :D :))

Metilli

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Kasım 2012, 12:51:15
Evet moderatörleri aynı anda 3 PC de çalışabilenlerden seçiyoruz. Adminler de en az 5 PC yi aynı anda kullanmak zorunda. :g

Bana 3 tane PC verin direk modaretör olurum sıkıntı yok hocam :D He derseniz ki PC bol bizde verin 2 tane daha tam olsun.
                                                                 ___________________________________________
                                                                ( Nasıl olsa PCleri alır forumu bırakır vınlarım hıhıhı :g :g)
                                                              _-  _______________________________________----
Benim aklımdaki düşünce baloncuğu _--- -

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 05 Kasım 2012, 12:52:20
Neden dikkatini çektim anlamadım ama  ???
sonuçta forumda benim dışımda 3 Mod. + 1 bölüm modu var..  (p)
Piyongo neden bana çıktı  ???

Özel bi sebebi yok valla canım sıkılıyo sarcak şey arıyodum :D Avatar çok hoşuma gitti bi an neo'ya da direk cevap verince dedim herhalde her konu ayrı ayrı acık her monitörde ve sürekli yenileniyor ki anında cevap geliyo ikoseden :P  :g :g

bekeli

Modluk ya da adminlik kolay bir iş değil sonuçta. Ayrıca hiçbir forumda karşılaşmadığım bir yakın takip söz konusu bu forumda.
Tüm yetkili arkadaşlar görevlerini sorunsuzca yapıyor. Yeri gelmişken hepsine yürekten teşekkürler..

tolgacan86

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Kasım 2012, 12:57:38
Modluk ya da adminlik kolay bir iş değil sonuçta. Ayrıca hiçbir forumda karşılaşmadığım bir yakın takip söz konusu bu forumda.
Tüm yetkili arkadaşlar görevlerini sorunsuzca yapıyor. Yeri gelmişken hepsine yürekten teşekkürler..

Kesinlikle katılıyorum, üstüme alınmayı çok isterdim, 1-2 ay sonra yazarsan bunu tekrar o zaman alınacam bende :D

Metilli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 05 Kasım 2012, 12:53:27
Bende bölüm modu olarak, 1 masaüstü + 1 netbook ve de bir tane ekstra boşta duran klavye ile işimi hallediyorum :D :))

Tamam o zaman sende moderatör olabilirsin :D
1 aya senide tebrik ederiz  :g
Hatta sen ana modaratör mü olsan sende daha çok araç gereç var :P :D
Boşta duran farem de var onu da veriyim mi ? :D