SanalCash.com ( SCAM )

Başlatan kocamanadam, 27 Aralık 2020, 01:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kocamanadam

(scm)

termal

sedat076

Reklam tıklamaları yaptıran siteler kısa sürede kapanıyor scam olacaktır

termal

kazims

[spoiler][email protected][/spoiler] ile konuyu açan kayıt olmuş. Site kendisine ait büyük ihtimal.

Konudan sonra ortada görülmemiş. 2 Tl yapmış bugün. Reklamdan ne kazanacaksında bu kadar para vereceksin günde.

termal

kazims

Alıntı yapılan: termal - 05 Ocak 2021, 22:58:10
Scam kaldirilsin

ödeme istediniz mi ?

Ödeme yapmadı mı scam diyorsunuz ?

kocamanadam

Birincisi site benim değil. ikinciside benim olsa neden benim değil diyim? bende arkadaşımın linkiyle kayıt oldum baktım burda paylaşılmamış. ödeme gelmez ise scama taşıyın. amaç scam ile ödeyen siteleri belli etmek değilmi. hiçkimse olumlu yada olumsuz bişey bulamazsa siteye kaydolur ve dolandırılır. dediğim gibi ödeme yapmazlarsa scama taşıyın  :y

kazims

Alıntı yapılan: kocamanadam - 08 Ocak 2021, 11:42:24
Birincisi site benim değil. ikinciside benim olsa neden benim değil diyim? bende arkadaşımın linkiyle kayıt oldum baktım burda paylaşılmamış. ödeme gelmez ise scama taşıyın. amaç scam ile ödeyen siteleri belli etmek değilmi. hiçkimse olumlu yada olumsuz bişey bulamazsa siteye kaydolur ve dolandırılır. dediğim gibi ödeme yapmazlarsa scama taşıyın  :y

site sahibi 25 Tl onay vermiş.

Ama benim 15 Tl vardı. Yanlışlık olmasın diye bunun için mesaj yolladım.

Ayrıca eğer isterse gelsin konuyu devir alsın sizin refiniz kalmak şartıyla diyede mesaja ekledim.

Ödeme ay sonunda yapılacakmış bekleyip göreceğiz.

sedat076

Bakiyemi durduk yere sıfırlamışlar.