Gelir Kapısı Hava Durumu

Başlatan ikose, 19 Aralık 2012, 13:21:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Süprizlerin en sevdiğim kısmıdır karşı taraf meraktan çatlar, komplo teorileri kurar acaba ne olacak diye ama hiçbir zaman aklından geçmeyen birşeyle karşılaşır :)

Eğer olursa buradada yakında güzel bir süpriz olacak :g  :X

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Aralık 2012, 18:01:30
Süprizlerin en sevdiğim kısmıdır karşı taraf meraktan çatlar, komplo teorileri kurar acaba ne olacak diye ama hiçbir zaman aklından geçmeyen birşeyle karşılaşır :)

Eğer olursa buradada yakında güzel bir süpriz olacak :g  :X
Küstüm   :X

oynamıyorum verin misketlerimi geri alın kendi misketlerinizi   :g

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 20 Aralık 2012, 18:18:02
Küstüm   :X

oynamıyorum verin misketlerimi geri alın kendi misketlerinizi   :g

Adminin cevabını bekliyorum. Tolga bana yem atıyor. Admin o derse PM atarım.  :D :D :D :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 20 Aralık 2012, 18:21:09
Adminin cevabını bekliyorum. Tolga bana yem atıyor. Admin o derse PM atarım.  :D :D :D :P
Tamam barıştık ama sadece sizinle Ender Hocam  (a)  :g
Tolgaya hala küsüm  :g

ElisaMcCline

Karlar yılbaşına kadar birikecek, yılbaşında kartopu oynayacağız...

Düşündüklerimiz için vakit ayıramıyoruz arkadaşlar.
Durum böyle olunca; sizi beklenti içine sokayım, yapmayınca süpriz olsun diye düşündük :)

tolgacan86

ender abi beni yanlış tanıma :P sadece fikrin senden geldiğinden emin değildim ama haberim var, istersen pm ile sor bunu mu diyorsun diye söyleyim :P

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Aralık 2012, 21:57:13
ender abi beni yanlış tanıma :P sadece fikrin senden geldiğinden emin değildim ama haberim var, istersen pm ile sor bunu mu diyorsun diye söyleyim :P

Yok be abicim. Tanıyorum seni. PM e gerek yok. Ama ortada bişey de yok. Hele bi olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

famila63

yılbaşında türkiye kara gömülecek gfs modeleri kutup soguklarını getirmiş  :)  türkiye sag alta  (p)

qolddraqon

En muhteşem hava lapa lapa kar yağarken havanın yumuşaması :D  inş bu sene de öyle bi kar gelir, birde baharda yağmurda isteriz foruma :D