Bitcityglobal - Sanal Oyun (SCAM)

Başlatan kızılkızıl, 06 Şubat 2021, 16:17:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kızılkızıl

(scm)

kızılkızıl

Ekleme+

Sisteme yeni bir kazanç yöntemi eklemişler. Şehir içerisinde temizlik yaparak çöp topluyor ve çöp satarak gelir elde edilebiliyor. Bunula alakalı olarak yazdıkları yazı;

Temizlik işini yaparak şehir içerisinde yer çöpleri toplayabilirsiniz. Topladığınız çöpleri, mevcut değer üzerinden sisteme satabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz.

Çok fazla kâr ettiriyor mu bilmiyorum ama bilgisayar açıkken bırakıp deneyeceğim. Duruma göre tekrardan düzenleme yaparım.

orcanto

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

kızılkızıl

@orcanto P.R oranı benim anladığım kadarıyla şu;
Diğer sistemlerde yatırım yapmak için çoğunlukla bir limit olmuyor ve sürekli olarak sistemden elde edilen parayla yeni ürünler satın alınıp günlük kazanç arttırılabiliyor. Bu PR oranı %100 olduğu zaman daha fazla dükkan alamıyorsunuz ve kazanç oranı abartılı rakamlara gelemiyor. Bununla alakalı yazıları ise şöyle;

P.R Korumalı Kazanç Nedir?
P.R olarak belirlenmiş olan sistem, kullanıcıların yatırım yapacakları zaman kâr marjını korumak için geliştirilmiş bir sistemdir. Oyun içerisinde kiraladığınız her bir işletmenin P.R oranı bulunur ve P.R oranınız 100% olduğu zaman, daha fazla satın alım (yatırım) yapmanızı olanaksız kılar. Süresi giderek azalan işletmenizin P.R oranı düşer ve tekrardan satın alım sağlayabileceğiniz duruma gelir. P.R olarak adlandırdığımız sistem, Profit Rate anlamına gelir. P.R oranı $5.000 üzerine kurulmuştur. Kısacası P.R oranı sayesinde yalnızca $5.000 yatırım yapabilirsiniz. Bu yatırım oranı, sabitlenecek şekilde kalır. Sistem içerisinde P.R oranını görebilir ve çalışma prensibini çok daha iyi anlayabilirsiniz. P.R oranı, sistemin kâr güvencesini sağlamak ve abartılı kâr oranları yüzünden zorlanmasını engellemek için kurulmuştur.

Örnek olarak özetliyeyim;
Bugün günlük 1$ kazanıyorsunuz ve her 5 günde bir defa yeni bir dükkan alıyorsunuz, haliyle her 5 günde bir günlük kazancınız katlanarak artıyor ve bir süre sonra abartılı günlük kazanca erişiyorsunuz ve haliyle sistem bunu karşılayamıyor. Bunu engellemek içinse P.R oranı koymuşlar. Her bir dükkan aldığınızda pr oranı artıyor ve %100 olduğunuzda yeni bir dükkan satın almak için, dükkanların gün geçirmesini bekliyorsunuz.

orcanto

Cokfenaa

valla ben siteyi beğendim
temizlik olayı pcde sayfayı açık bırak
sayfayı kapatmadığınız sürece temizlik yapıyor
tek temennim uzun sürmesi yatırım yapmadım yaparsam yazarım..

ElisaMcCline

Birkaç kişi oyuna genel bir bakmam için çok kasınca, bir kontrol ettim.

Oyunda 3 günde biriken 1,20$  ???