Bitcoinmaniagame (Yatırım yapmayın)

Başlatan rota26, 09 Şubat 2021, 19:32:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Bu hafta 2500 satoshi  :-[

brkdmn

bana da hep bmt geliyor, inşallah değerlenir borsaya girince :D

Bazinga

Alıntı yapılan: brkdmn - 18 Ekim 2022, 16:45:33
bana da hep bmt geliyor, inşallah değerlenir borsaya girince :D
Banada sadece bmt geliyor şans mı yok çözemedim D:

cocoextra

Sanırım 4-5 haftadır aralıksız satoshi çıkıyor , iyimi kötümü bilemedim çünkü BMT yakında kullanılır hale gelecekmiş

Bazinga

Alıntı yapılan: cocoextra - 21 Ekim 2022, 18:12:08
Sanırım 4-5 haftadır aralıksız satoshi çıkıyor , iyimi kötümü bilemedim çünkü BMT yakında kullanılır hale gelecekmiş
Umarım güzel kullanım alanı olur :)

cocoextra

Bu hafta 30 BMT  (hp)

[spoiler][/spoiler]

cocoextra

Siteye TRON (TRX) eklendi , cihazlar SOL'de olduğu gibi elektrik gücü istemiyor.

Anlık kurdan amorti süreleri ortalama 5 ay görünüyor. (Blok yarılanmaları sabit 210 bin)

cocoextra

Sitede DOGE yarılanması gerçekleşti , kazançlar yarı yarıya düştü , yakında miner fiyatlarında güzel indirim yapılır o zaman değerlendirmek lazım.

Solana maalesef bi girdapa girdi , bence buradan çıkması çok zor artık , (CZ'nin elinde ipi) . Sitenin buradan çok zararı olabilir ama bize yansıyan bişi yok şuan.

TUSD stabil coin eklendi , elektrik istemiyor. Bence solanaya karşı kurtarma planı gibi oldu.

TRX siteye yeni eklenmişti onunda sorunları büyük.

Yani şuan olumlu giden hiç bişi yok , site bunları bize şimdilik yansıtmıyor ama ileriyi kestirmek zor.

cocoextra

Doge cihazlarda müthiş indirim var  ($$)

cocoextra

Alıntı yapılan: cocoextra - 23 Kasım 2022, 13:45:07
Doge cihazlarda müthiş indirim var  ($$)

($$) ($$) Bu indirimin üzerine bir indirim daha geldi , şuan Doge cihazlar süper indirimde bilginiz olsun.  ($$) ($$)