MicroJob Nasıl verilir?

Başlatan hakanatik01, 21 Aralık 2012, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bir kaç arkadaşımız microjobların nasıl verildiğiyle ilgili sorular sormuşlar elimden geldiğince anlatmaya çalıştım eksik gedik bir yer varsa söyleyin değiştirelim.

Resim No:1

Resim No:2

Resim No:3

1. Resimdeki gibi "Buy Adversiment" kısmına tıklayın....
2. Resimdeki gibi "Micro Job" kısmına tıklayın....
3. Resimdeki alanları doldurun :) açıklaması yazılmayan alanlar "Campaign cost" ve "Fees" kısımları da sitenin bizden alacağı komisyon ve kesinti miktarını içeriyor(sitenin cebine atacağı para :P) Neden açıklanmadı çünkü önemli olan kesinti değildir aslında bazı sitede kesintiye %50 der, bazısın da %20, bazısın da ise %1 bunlarla ilgilenmemize gerek yok nedeni de basit biz cebimizden çıkıcak (Amount Due) paraya bakalım :)

Bu örnekte bilerek hata verdirdim daha iyi anlayabilmemiz açısından ,hata nedeni de PB'mizin (2$) işçilerimize ödeyeceğimiz paradan az olması (Amount Due=2.21$)
Böyle bir durumda ne yapabiliriz ya işçi sayımızı azaltabiliriz(10 dan 9'a düşürmek gibi) yada işçi başına vereceğimiz para miktarını azaltabiliriz(0,16'dan 0,14'e gibi) yada PB'mize "Add funds" diyip "Account Balance" 'ımızdan ,paypaldan, payzadan v.b'den para ekleyebiliriz.Kısaca ne yapıp edip "Purchase Balance" >= "Amount Due" durumuna getirmeliyiz :)

Eksik gördüğünüz biryer, microjob konusunda bildiğiniz taktikler v.b. varsa konu altına yazarsanız herkese faydalı olur ben kendimin nasıl yaptığını anlattım "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi"vardır ve en önemlisi de "Akıl akıldan üstündür" bildiğiniz başka yolları da bizlerle paylaşırsanız memnun olurum :) Format atmaya gidicem 10 dakika kadar yokum  :g

bekeli

Bu konuda az buçuk biraz tecrübe edindim.
Paylaşayım sizlerle.

33bux'ta 5-6 kez microjobs verdim. Önce deneme amaçlı kişi sayısı az olacak şekilde (genelde 2 kişi) görevler satın aldım. 1 gün içerisinde bitti hepsi. 3 kez bu şekilde tecrübe edindikten sonra gaza geldim :D
10 kişilik bir görev satın aldım. 4 kişi yaptı sonra görev aşağılara düştü yüzüne bakan yok.
RW için 0.25 dolar vericem kişi başına dedim 4 kişilik satın aldım. 1 kişi yaptı, şu an görev aşağılarda yüzüne bakan yok.
En son yeni açılan bir site çok üye olan olur diye düşünerek 20 kişilik satın aldım. 2 kişi yaptı, bu görev de aşağılarda şu anda :(

Durum bu.
Özetle, eğer microjobs verecekseniz az sayıda işçi hedefleyerek verin. Yoksa görev yeni görevler eklendikçe aşağılarda kalıyor ve kaybolup gidiyor. Olan paranıza oluyor. Demedi demeyin. 2'şer işçi ile yapın hep. Bittikçe yeniden satın alırsınız. Biraz uğraş gerektiriyor ama böyle yapmak en iyisi.

Bu arada, anlatım için çok teşekkürler Hakan ;) Süpersin :)

nouma26

Evet güzel anlatım olmuş.Teşekkürler Hakan.
Peki az miktar görev fiyatı ile çok miktar fiyatı arasında birim farkı var mı?

bekeli

Alıntı yapılan: nouma26 - 21 Aralık 2012, 10:25:27
Peki az miktar görev fiyatı ile çok miktar fiyatı arasında birim farkı var mı?

Hayır, yok.
5 kişilik de alsanız 50 kişilik de alsanız kişi başına aynı ücret ödüyorsunuz.

tolgacan86

hakan anlatım için tşkler ayrıca bekeli bu çok değerli tecrübeni paylaştığın içinde sanada tşkler.. çok işimize yarayacaktır ;)

nouma26

Ok o zaman bu bilgi görev verecekler için çok önemli bence  ;) Bilgi içi teşekkürler  :)

yingyang16

Anlatım için teşekkürler Hakan  :) Ellerine sağlık  :y

abcb

Hakan, Bekeli verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler  :y

lovablegs

paylaşımlar için teşekkürler ikinizede :)

ikose

Ben bazen görevlere baksamda eğer verilen görevde site adı
yazmıyorsa girip hangi site diye bakmıyorum
verdiğiniz görevde site adı bence çok önemli..