Atibuxer Ödemeleri (SCAM)

Başlatan Dark, 08 Temmuz 2021, 05:00:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

(scm)

Dark

Yeni ödeme

Gayet hızlı bir şekilde geldi ikinci ödememiz talep ettikten sonra saatler içinde

Katılmak isteyenleri beklerim

Dark

Yeni ödeme bu üçüncüsü yine saatler içinde gayet hızlı bir şekilde geldi ati group siteleri rrler iyi kar getiriyor ondan bi ödemeye daha ulaşıcam heralde mevcut yatırımla, payeer bakiyemi de sıfırladım tekrardan pm'e (şu an 30.26 USD) gönderdim hepsini

Ref linkimle katılmak istersen

Dark

4. ödememiz hızlı bir şekilde geldi, toplam çekim $15.99 asla scama dönmemen dileğiyle ati group daha nice ödemelere doğru gidicez umarım

Dark

5. ödeme biraz gecikmeli olsa da 2 gün içinde geldi geç olsun güç olmasın aticlix de beklemede bakalım bugün gelicek mi çünkü aticlix ödemeleri yapıldı?

Dark

6. ödeme, toplam çekim $23.58 artık PM'e geçiş yaptım Payeer'i pek kullanmıyorum zaten ve her ödemeden sonra rahatlıyorum daha önce olduğu gibi scam olmiyacak olsa inanıyorum buna tümüyle

Dark

Yeni ödeme 3 gün içinde geldi, yatırımın bir kısmını da Rotate4all reklamı vermek (ama karlı oldu diyebilirim en iyi sitelerden bu konuda) için kullandığımdan kar bir dahaki ödemeyle gelicek.

Dark

Dark

Dark

10 nolu ödeme 2 gün içinde geldi