Huobi Global (Hacklenmeyen Tek Borsa)

Başlatan nebu, 16 Kasım 2021, 18:53:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Yine mi kimseye çıkmadı? Huobi şartları ağırlaştırdığı için istifade etmek zorlaştı tabii :P

Futurenet

Alıntı yapılan: nebu - 06 Ocak 2022, 18:52:58
Yine mi kimseye çıkmadı? Huobi şartları ağırlaştırdığı için istifade etmek zorlaştı tabii :P
hacim şartı geldi sadece şuan için gittikçe de hacim miktarı artabilir 200$ hacim+50$ oldu sonra 1200$hacim+50$ bu son olan 1400$ hacim+50$ oldu zaten ht tutanlara çok az alım hakkı veriyor dediler her hafta denemek lazım aslında

nebu

Şansını denemek isteyenler için şartları durmadan değişen Prime önümüzdeki hafta yine sahnede :P

Bu sefer HT ya da USDT kitleyebiliyorsunuz. Herkes çekilişe katılacak, öyle garanti bir şey yok. Ne kadar kilit o kadar piyango bileti :DD

İlahi Huobi, sen adamı fıtık edersin. Durmadan şartları değiştirmek nedir yahu :PP Zaten azıcık aklımız var, onu da senin getirdiğin şartları çözmek için kullanıyoruz -:))

Futurenet

Alıntı yapılan: nebu - 08 Ocak 2022, 16:00:29
Şansını denemek isteyenler için şartları durmadan değişen Prime önümüzdeki hafta yine sahnede :P

Bu sefer HT ya da USDT kitleyebiliyorsunuz. Herkes çekilişe katılacak, öyle garanti bir şey yok. Ne kadar kilit o kadar piyango bileti :DD

İlahi Huobi, sen adamı fıtık edersin. Durmadan şartları değiştirmek nedir yahu :PP Zaten azıcık aklımız var, onu da senin getirdiğin şartları çözmek için kullanıyoruz -:))
😂😂 baya zorladı artık hocam

nebu

Alıntı yapılan: Futurenet - 09 Ocak 2022, 01:11:30
😂😂 baya zorladı artık hocam

Bu sefer katılım kolay da, şans çok çok düşük. 50 USDT kitleyeceksin, 50 bilet verecek. Kaç milyon bilet olacağı belli değil. Belki 10 milyonda bir şansımız olacak. Bu hafta bana çıkarsa mucize olur herhalde :D

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 09 Ocak 2022, 16:02:44
Bu sefer katılım kolay da, şans çok çok düşük. 50 USDT kitleyeceksin, 50 bilet verecek. Kaç milyon bilet olacağı belli değil. Belki 10 milyonda bir şansımız olacak. Bu hafta bana çıkarsa mucize olur herhalde :D

60 usdt yi kaldıraçta 39100 e 10x kilitlemiştim. Düşmedi oraya BTC.

O zaman bakalım buna bari.

kazims

@nebu nereye gireceğiz

Eski listeleme yok ikonu

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 10 Ocak 2022, 12:32:31
@nebu nereye gireceğiz

Eski listeleme yok ikonu

Primelist var solda, altta. Sayaç gösteriyor süreyi. Oradan kitleme yapıyoruz.

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 10 Ocak 2022, 21:45:34
Primelist var solda, altta. Sayaç gösteriyor süreyi. Oradan kitleme yapıyoruz.

primelist görmedim ama ana ekranda bir coin listelenecek demiş, ona tıkladım 60 usdt kilitledi.

Bilet vercekmiş. Kazanmayınca usdt yi geri verecek heralde.

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 11 Ocak 2022, 00:57:49
primelist görmedim ama ana ekranda bir coin listelenecek demiş, ona tıkladım 60 usdt kilitledi.

Bilet vercekmiş. Kazanmayınca usdt yi geri verecek heralde.

Kazım'ın parasını geri vermeyiz dediler bana :DD