Sweatcoin ile Yürüyerek Sweet Kazan! (Bu yaz Sweat koin borsalara giriyor)

Başlatan kuzgun34, 23 Nisan 2022, 00:25:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuzgun34

Site Hakkında Genel Bilgi:
Sweatcoin uygulaması mobil cihazına indirebileceğiniz ve %100 ücretsiz bir uygulamadır. Sweatcoin uygulaması ile yürüdükçe sweatcoin kazanırsınız. Kazandığınız coinler ile Açık Arttırmalara katılarak ortalama değerleri 1000$ olan ürün yada hediye çeklerini alabilirsiniz. Sweatcoin bu yaz  SWEAT adında kripto koin çıkarıyor. Üyeler kazandıkları sweatcoinleri Sweete çevirebilecekler.

- Amaç: yürüdükçe sweatcoin kazanmak

- Nasıl Oynanır: Sweatcoin uygulamasında sweatcoin (SWC) kazanmak için 3 yöntem bulunmaktadır.
Yürüyüş yaparak, Arkadaşınızı davet ederek ve Reklam izleyerek. 1000 adım = 1 Sweatcoin

- Site Sahibi İse Belirtsin: değilim

- Site İletişim Bilgileri ( Facebook, Twitter, Whatsup v.b. ): https://sweatco.in/

- Sitenin Açılma Tarihi: 2015

- Para Kazanma Taktikleri: Yorulana kadar durma yürü  :D

Altcoin Sitelerinin Hediye Verdiği Coin Adı Ve Miktarı: SWEAT

Ödeme İşlemcileri: SWEAT

Deposit İşlemcileri: -

Minimum Ve Maximum Ödeme Limiti: -

Minimum Ve Maximum Deposit Limiti: -
Ödeme Zamanı ve Ödeme Yapılan Yer: NEAR wallet

Yatırım Yapılan Miktarım: -

Referans Kazançları: Her üye başına 5 Sweatcoin

sweatco.in/i/kuzgun34
(Mobilden linke tıklayarak hızlıca uygulamayı indirebilirsiniz.)

Crypto Trader
Money Exchanger

kuzgun34

Crypto Trader
Money Exchanger

kuzgun34

Tıpkı diğer kripto para birimleri gibi SWEAT ile takas edebilir, ticaret yapabilir, gönderebilir, kazanabilir ve ödüller alabilirsiniz.  Hatta uygulamalarımızın dışında da kullanabilirsiniz.

NOT: Referans linkimle üye olan arkadaşlara 3 SWEAT yolluyorum. Konuya kullanıcı adlarınızı yazmanız yeterli. İyi yürümeler  :)

Crypto Trader
Money Exchanger

dr1980m

kuzgun34

Iphone üzerinden yeni üye olan tanıdıklarım var. Bir sıkıntı yaşamadılar. Tekrar deneyiniz yada başka bir mail adresi deneyin
Crypto Trader
Money Exchanger

Kamrey

Başkan ben otururken telefonu sallayarak 3900 adım yaptım. tavsiye ederim :)

kuzgun34

Crypto Trader
Money Exchanger

Kamrey

kuzgun34

Masallah  :) Video izleyerek de kazanabilirsiniz. Gunluk max 3 hakkiniz var. Ayrica gunluk 20 dakika boost hakkiniz var. Her adimininiz 2x sayiliyor.
Crypto Trader
Money Exchanger