Sitemize Özel Logo Yapımı

Başlatan Ufuko, 02 Aralık 2022, 21:06:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Selamlar,

Sitemiz OffersBux birkaç gün sonra 4. yaşına girecek, bunun için geçici kullanım amacıyla logo yaptırmak istiyoruz.
Sürekli çalıştığımız kişiden yanıt alamadım, varsa Türk arkadaşlarımızdan faydalanmak isteriz  :)
6 Aralık'a kadar dönüş almam gerekiyor, yoksa teklif geçersiz olacaktır  (eht)

Önceki yaş günü logomuz:

İstenilen tarzda örnek logolar:

Yukarıdaki örnekte NeoBux için yapılan logolarda olduğu gibi, sitemiz için logolar yaptırmak istiyoruz.

İstediğimiz gibi çalışmalar görebilirsek, diğer özel günler içinde logo işleri isteyebiliriz, örn: 23 Nisan, 29 Ekim, 10 Kasım, Ramazan vb temalı logolar.

Eskilerden örnek:

Özel mesaj veya buradan örnek çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz.

ikose

Konu onayı verilmiştir. @Ufuko  :y
şimdiden yeni yaşınız kutlu olsun nice senelere  (spk)
tanıdığım 2 kişi var logo tasarım işleri yapan  onlarada sabah mesaj yazıyorum   :y

ElisaMcCline

@Ufuko , Görünce dayanamadım bir bakayım dedim.
İşinize yarar umarım :)

Transparent PNG formatında:

Sizin header da böyle görünecektir: (sizin siteden header görselini alıp kullandım)

Ufuko

@ElisaMcCline hocam iş görür  -:)) Ama @ikose hocamızın yönlendirmesi ile bi Türk arkadaşa yaptıralım onlarda para kazansın  :) Zaten birkaç haftalığına kullanılacak geçici bir logo olacak  :D

ikose

Alıntı yapılan: Ufuko - 03 Aralık 2022, 19:26:11
@ElisaMcCline hocam iş görür  -:)) Ama @ikose hocamızın yönlendirmesi ile bi Türk arkadaşa yaptıralım onlarda para kazansın  :) Zaten birkaç haftalığına kullanılacak geçici bir logo olacak  :D
bunlar bence şahane elinize sağlık hocam @ElisaMcCline
Ufuko hiç önemli değil para işleri önemli olan işinin görülmesi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 03 Aralık 2022, 19:26:11

@Ufuko , @ikose  ,

çok da iyi düşünmüşsünüz :) :y (spk)

"4" sayısını ve "Years Online" yazısını Turuncu-Yeşil yapmak daha iyi olabilirdi dedim daha sonra zaten tekrar bir bakınca :)

Herkes kendi işini yapsın ama değil mi :D :y

Alıntı yapılan: ikose - 03 Aralık 2022, 19:49:47
bunlar bence şahane elinize sağlık hocam @ElisaMcCline
Ufuko hiç önemli değil para işleri önemli olan işinin görülmesi :)

Birine bir faydası olacaksa önemli @ikose hocam :)

Faydası olacak birine yaptırmak daha güzel bir düşünceymiş.

İlla Pro birisi olması da gerekmiyor; yaptığı çalışmanın bir yerlerde kullanılması ve işe yaraması güzel bir duygu olur yeni başlayacak biri için bile :)

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Aralık 2022, 22:18:20
@Ufuko , @ikose  ,

çok da iyi düşünmüşsünüz :) :y (spk)

"4" sayısını ve "Years Online" yazısını Turuncu-Yeşil yapmak daha iyi olabilirdi dedim daha sonra zaten tekrar bir bakınca :)

Herkes kendi işini yapsın ama değil mi :D :y

Birine bir faydası olacaksa önemli @ikose hocam :)

Faydası olacak birine yaptırmak daha güzel bir düşünceymiş.

İlla Pro birisi olması da gerekmiyor; yaptığı çalışmanın bir yerlerde kullanılması ve işe yaraması güzel bir duygu olur yeni başlayacak biri için bile :)
kesinlikle haklısınız Hocamda nasıl bir şey çıkar ortaya beğenilirmi korkusuda var bir taraftan :/

Ufuko

Alıntı yapılan: ikose - 04 Aralık 2022, 15:31:12
kesinlikle haklısınız Hocamda nasıl bir şey çıkar ortaya beğenilirmi korkusuda var bir taraftan :/
Sıkıntı yok hocam, dediğim gibi geçici logo olarak kullanacağız seneye 5. yaş logosu gerekecek zaten tek kullanımlık yani  :D