Blum - telegram botu (binance destekli)

Başlatan cocoextra, 04 Haziran 2024, 21:08:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Bu botumuz binancelabs destekli o nedenle burasıda önemli :)

(ok) Referans linkine tıkladığımızda sizi waitlist sayfasına atabiliyor buraya mail bırakıp katılabilirsiniz. Sonrasında menüden create accounta tıklayıp profil oluşturuyoruz

(ok) 8 saatte bir siteyi ziyaret edip 'start farming' kısmına tıklayabilirsiniz. Bu şart değil.

(ok) 24 saatte bir 'drop game' kısmından oyuna girin , ekrana gelen yeşillere ve buza tıklayın , bombaya tıklamayın  :)

(ok) Task kısmındaki sosyal medya ağırlıklı görevleri yapın ve puan kazanın.

Çalışma mantığı diğer botlarla hemen aynı , sizi yormaz fazla zaman almaz , günde bir kaç kere kontrol edip tıklamayı ve görevleri yapmakta yarar var.

Diğer botlarda olduğu gibi bol kazanç garantisi tabiki yok ama masrafsız ve yorucu olmadığı için denemeye değer ve binance desteğinide unutmamak gerek.

Ayrıca referans sisteminde max 10 referansa sahip olabiliyorsunuz  :-[

Kayıt için ; t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_LpjtS2y7xu

Resmi twitter bağlantısı ; https://x.com/blumcrypto

smbllr424

cocoextra

(eht) Task bölümündeki yeni görevleri yapalım

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 14 Haziran 2024, 20:07:36
(eht) Task bölümündeki yeni görevleri yapalım
binance görevini yaptım ama 555 veren 4 görevlik, 1 taanesini yaptım ikinciyide yaptım sürekli dönüyor

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 14 Haziran 2024, 20:16:13
binance görevini yaptım ama 555 veren 4 görevlik, 1 taanesini yaptım ikinciyide yaptım sürekli dönüyor

Sürekli dönenler bendede aynı muhtemelen yoğunluk kaynaklı düzelecektir .

cocoextra

Arkadaşlar cüzdan bağlama görevi aktif.

Wallet kısmından cüzdanımızı bağlayalım .

lutch

Artık bu botlara güvenim pek kalmadı açıkçası. Bugları yüzünden 2 gün giremedim bile. Dotcoin ilk hafta çıkacaktı sözde. İki kullandığım botta verdiği sözleri tutmuyor. Put gibi bekliyoruz bakalım.

cocoextra

Alıntı yapılan: lutch - 16 Temmuz 2024, 00:24:24Artık bu botlara güvenim pek kalmadı açıkçası. Bugları yüzünden 2 gün giremedim bile. Dotcoin ilk hafta çıkacaktı sözde. İki kullandığım botta verdiği sözleri tutmuyor. Put gibi bekliyoruz bakalım.

Bot sayıları çoğaldı , 20 milyondan fazla kullanıcısı olan botlar var.

Gecikmeler , hatalar , yazılımsal sorunlar bence gayet normal , geç olsun temiz olsun diyorum ben.

Notcoinde dağıtım sürecini çok uzatmıştı , bugün yarın derken güzel biri giriş yaptı.

Bugünde PİXEL listelemesi var bakalım oradan ne çıkacak. 

Henüz buranında tadı kaçtı diyemeyiz henüz beklemedeyiz.

cocoextra

Burayada güveniyorum binance destekli olmasınında katkısı çok , başlayan arkadaşlar bırakmayın devam edelim , ekim gibi listeleme olacak söylentileri var , çokta uğraştırmıyor zaten.