Dedibux (SCAM)

Başlatan ydiken, 29 Temmuz 2011, 16:10:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ydiken

(scm)

SCAM!

Nihayet açtık arkadaşlar.. Birkaç gün daha test aşamaları sürecek ama üye olabilirsiniz :)

ydiken

Arkadaşlar sistemimizde verified üyelik var.
Standart üyelere ödemeyi 30 işgününde yapacağız.
Yıllık 6 dolar karşılığında verified üye olabilirsiniz, bu durumda hem kazancınız artacaktır hemde anında ödemeden yararlanabileceksiniz.
İlk planda maksimum cashout limiti yok, fakat ilerleyen zamanda duruma göre yatırıma oranlı tavan koyma ihtimalimiz var.
Sonuç olarak önce kâr etmekten ziyade kendimizi düzlükte tutmalı ardından çok dağıtmalıyız :)

bilge8408

Hayırlı olsun. 9-10 ay sonra ben de uye olup yatırım dusunebilirim.

ydiken

teşekkür ederim ama neden 9 - 10 ay sonra?

bilge8408

Bir ptc sitesi icin 9-10 ay ideal bir sure. 

thewalkingdead

Hocam öncelikle hayırlı olsun.
Bende arkadaşa katılıyor ve süreyi daha da uzatıyorum  ;D bu ref clicklerinden kazanc saglanması zor mu zor sanırım bir yıl sonra da ben üyelik dusunebilirim.

universitely76

Öncelikle "sitemiz" hayırlı olsun  :)

Sizin de belirttiğiniz gibi sitede şu etapta kar etmek değil de biraz isim yapmak, biraz üye sayısını arttırmak amaçlanıyor; kazanç değerlerine bakınca bu çok bariz belli oluyor. Bu durumda sizin bu siteyi istenilen yere getirmede bende/bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olacağız tabi. Ancak sitenin kurulma aşamasında reklam verecek tanıdık kişilerin bulunduğundan bahsetmiştiniz. Bu reklam verenlerden reklamlar alındı mı, ileride sitede reklam sıkıntısı olmayacaktır umarım.

Bu başladığınız yolda işler inş yolunda gider ve planladığınız siteyi oluşturursunuz  :)
Şu sıra imzasız'ım...

ydiken

Öncelikle teşekkür ediyorum iyi dilekler için.

Reklam sıkıntısı olacağını sanmıyorum, henüz 1 tanesinden alındı.
1 tane afilliate var, 1 de ref linki, birkaç gün içinde artacak..

Fakat şunu belirtmek isterimki bigtimebux 4 aylık bir site. Neobuxtan parayı asıl kazananlar ilk zamanlardaki üyeleri vs. vs.
Herneyse bunlara takılmak istemiyorum. Gelen gelir gelmeyeni keyfi bilir..
Biz yalnız Türkler gelsin diye kurmadık  ;D

bilge8408

Alıntı yapılan: ydiken - 29 Temmuz 2011, 19:15:09
Öncelikle teşekkür ediyorum iyi dilekler için.

Reklam sıkıntısı olacağını sanmıyorum, henüz 1 tanesinden alındı.
1 tane afilliate var, 1 de ref linki, birkaç gün içinde artacak..

Fakat şunu belirtmek isterimki bigtimebux 4 aylık bir site. Neobuxtan parayı asıl kazananlar ilk zamanlardaki üyeleri vs. vs.
Herneyse bunlara takılmak istemiyorum. Gelen gelir gelmeyeni keyfi bilir..
Biz yalnız Türkler gelsin diye kurmadık  ;D

bigtimebux; 3 sene+4 aylık bir site.. vs. vs.  Bence de siz hiç bunlara takılmayın.
Umarım çok başarılı ve uzun ömürlü bir ptc sitesi olur.

enderege

Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.