Find Chinese and Taiwanese Phone Number and Email Address and Verify Official WE

Başlatan salzali, 07 Ocak 2013, 09:56:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 12 Ocak 2013, 03:08:22
aç aç oluyor :) hatta hiç zaman harcamıyorum arada yüklenme süresi oluyor, o sürede yan taraftakini tıklıyorum :)
bunca zaman boşa gitmiş paralr tmama sağoalsın ortak  :y :y

Coulers79

Zaten yavaş yapıyorum bir tane e-mail buldum ona da yanlış dedi. O zaman bende ilk defa no çekecem, body şarjım bitiyor.
Bu profit çok zamanımı harcadı 2 gündür.

arshi

vay anasını serhat neler dönmüş ya :P Bana da bırakın biraz yettim gari :P :D

hakanatik01

:D:D yarım saat önce dedim arshinin en svdiği görev diye acelee et ama çabuk bitmeye başladı 400lere geldi :) yakalaşık 1 saate 7000tane bitirdi yamyamlar  :g :g

ElisaMcCline

Huandao Boya Hotel de yes olacakmış.. Hahanatik in gazıyla bakayım dedim ama kafadan başladık biz :D
Herkese aynı muamele yok galiba :D

hakanatik01

Şöle bir durumda olabilir hocam 11000 görev vardı elbet doğru ve yanlışlar olucak 400o lere düştüğüne göre yes gelme ihtimali artıyor noları bitirdik sayılır  :D :D ama yapıcak birşey yok bu saatten sonra no ya devam edin bence bitiyor zaten görev sabah kalmıycak gibi duruyor yinede yedekte 1 tane tutun tabi  :g :g tolga zaten maşllah 3erli götürüyormuş belkide ondan azalıyor :D :D

arshi

Belli sayfalar çok yavaş açılıyor aşırı bir yüklenme var herhalde. Ya da benim bağlantı sallanıyor. :)

Ayrıca Categorize addresses as Residential (Homes) or Commercial (Businesses) (Intl) görevi de ekleniyor. Sabahlar olmayacak galiba... :D

hakanatik01

:) prodada gidiyor benim no no :) 2 sayfa açtım bende dolalr ve pro bakalım ne olucak  :g :g tolganın taktiğide devreye soktum hiçbirşye tıklamdan direkt "no"  :g :g

Coulers79

Yingyang hoca, liste alfabetik sırayla bir daha ki sefere hazır. Emeğine sağlık.  (a)

tolgacan86

hocam no no devam edin hiçbişeye tıklamaya gerek yok, bende neo pro clix aynı anda açık ardarda tıklıyordum.. bir ara dollarsignup bile açtım $0.46 yaptım bıraktım orada.. Şimdi Thank You for hard work dedi muhtemelen kotayı doldurdum artık almıyor beni ama tahminen $6 felan kazandırdı bana :)