Find Chinese and Taiwanese Phone Number and Email Address and Verify Official WE

Başlatan salzali, 07 Ocak 2013, 09:56:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Categorize addresses as Residential (Homes) or Commercial (Businesses) (Intl) var tolgacan devam devam :D

hakanatik01

Adamakıllı görev yapmak ne zordur hee no no derken sıkıldım ara verdim  :D :D

tolgacan86

Alıntı yapılan: arshi - 12 Ocak 2013, 03:32:25
Categorize addresses as Residential (Homes) or Commercial (Businesses) (Intl) var tolgacan devam devam :D

üstad parmağımın ucu uyuşmuş resmen :D ufak bir ara sonra aynen devam ;)

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Ocak 2013, 03:33:24
Adamakıllı görev yapmak ne zordur hee no no derken sıkıldım ara verdim  :D :D
Yav yukardaki iletilerde "bu otel yes olacak" dediklerinizi bile bulamıyorum ki.. Biliyorum var ama nerde :D Bir de tek tek uğraşsan...

hakanatik01

Banda ty dedi artık :)
probux:Tasks:   $3.05
Dollarsignup:Point Earnings:361.00
clixsense :$1.02 ortak en baştan 3lü pencerey söylese fenaydı :g :g

hakanatik01

residencıda boşverin bu arada probux iyice çoştu kolay olan görevlerden biri geldi ve 0,05 : ) Verify and / or Find Businesses' Websites (Google) 1 (Intl) briaz ara verip başlarım bende budna sonrada mail atarım herkese ziyaretçi sayımız çok :P biliyorsunuz  ben gıcığım ziyaretçilere herhangi bir taktiği maille yollarım  :g :g :D

yingyang16

hakanatik01

Deneme modunu bitidim bu görev için Verify and / or Find Businesses' Websites (Google) 1 (Intl) bir arkadaşmızdan yes no taktiği bekliyorum :D NO no burdada çalışır mı acaba deneyen olursa; haber verirse memnun olurum  :g :g

arshi

O görevde yes - no yemiyor ya da ben hiç yediremedim :D Businessli görev çok daha seri gidiyor yav nesini beğenmedin  :g

hakanatik01

0,02 farkını :D :D aslında çok güzel 0,10'luk duruyorda sorunlu görev yoksa ondan çok güzel kazanılırdı :)