Clixsense Upgtada Hakkında

Başlatan WEBMONEY, 10 Ocak 2013, 17:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WEBMONEY

Merhaba arkadaşlar Clixsense den premium üyelik almakistiyorum ama bana getirisi ne olur.Hiç refim yok.Örneğin hergün offer olur mu yada task.Ptc den günlük kazancım en az ve en fazla ne kadar olur?

ikose

Alıntı yapılan: WEBMONEY - 10 Ocak 2013, 17:49:03
Merhaba arkadaşlar Clixsense den premium üyelik almakistiyorum ama bana getirisi ne olur.Hiç refim yok.Örneğin hergün offer olur mu yada task.Ptc den günlük kazancım en az ve en fazla ne kadar olur?
c.sensede üyelik yükselttiğinde
günlük kazancın 0,05-0,06 arasında oluyor..
taskların durumu belli her zaman olmuyor..
ama olduğu zamanlardada günlük kazancın ceklistten 0,04 ten başlayıp 0,20 ye kadar çıkabiliyor
6 aylık süre zarfında benim list kazancım 1,70$
kaldıki ben fazla task yapamıyorum
offerlar bende hiç açılmıyor..
hiç refin yoksa yeni hesap açarak
buradan birine ref olduğunda sana üyelik yükselttiğinde 2$ ını verebilecek pek çok arkadaşımız var.
Şimdiden bol kazançlar Webmoney..

hakanatik01

Alıntı yapılan: WEBMONEY - 10 Ocak 2013, 17:49:03
Hergün task falan olmaz olsada yapılabilirmi asıl sorun o :) diğer konuda günlük 0,04-0,07 arasında değişebiliyor tık kazancı yanında ekstradan gridden gelme ihtimali var ;

Eğer iyi bir refsen bence lovablegs  arkadaşımızın gib bir konu açıp gelen tekliflere göre bir seçim yapabilrisin de :) sana uygun olanlardan birini seçebilirsin teklifleri değerlendirip:)
Konu burdaydı buna uygun bir tane açmanı tavsiye ederim sıkı şekilde kullanan arkadaşlarımızdan teklifler gelir sana uygun olanı seçip üyeliğinide ucuza getirmiş olursun iki tarafta kazanır  ;)

http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/clixsense-premium-alacagim-!!/msg72049/#new

tolgacan86

clixsense'de üyelik yükseltmenin refsiz avantaji; günlük sabit gelen $0.01 lik reklam adedi en az 4 tane oluyor. Ayrıca $0.001 lik reklam sayılarıda artış gösteriyor. ikose'ninde dediği gibi premium üye olarak reklamlardan günlük 0.05 civarı kazanılıyor.. Task veya offerlara premium olmanın ekstra bir katkısı yok ancak günlük check list kazancın %5'ten %10 a çıkıyor.

Arkadaşlara katılıyorum, refinde yokmuş madem rahatlıkla yeni hesap açabilirsin demek oluyor.. O yüzden bence gelecek teklifleri değerlendir en uygununu seçersin.. Mesela ben teklifimi yazıyorum şimdi sana :D

hakanatik01

:P :P ortalık kızışsın bende gireyim :P ama nyseki bırakıyorum PTC'yi  :g :g yoksa çok pis teklif yapıcaktım :D

ikose

Yarışa mı girdik  :D  :D

Kolay gelsin Webmoney  (a)

hakanatik01

Bu siteden premiumlukla iyi tıklıyorsan her türlü kazanılıyor bence  webmoney o sebeble gözün kapalı alabilrsin bence kendimden örnek vereyim sadece tık kazancım bu zamna kadar earned $7.7740 olmuş 8 ağustostan beri 1 ay tıklama yapamadım birde dahada demkki 8 ayım var bitmesine :) grid ve diğer kazançları saymasam bile zararsız kapatılacağı belli :)

tolgacan86

ihaleye fesat karıştırmayalım lütfen ortak :D

hakanatik01

Yok ben çekildim aradan ortak :D istemiyom ref falan  :g :g bitince senden geleyim agustos'u bekle şimdiden teklifleri bekliyorum ona göre para biriktir :D :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Ocak 2013, 18:24:48
Yok ben çekildim aradan ortak :D istemiyom ref falan  :g :g bitince senden geleyim agustos'u bekle şimdiden teklifleri bekliyorum ona göre para biriktir :D :D
ayıp ediyosun amaaaa
ne istedinde olmaz dedim..  :'(
üstelik ben seni seçmesini isterim
refimin refi olacak ne güzel diyecektim  :X