Help us Locate Different Stores on a Map Doğru/Yanlışlar

Başlatan tolgacan86, 11 Ocak 2013, 16:15:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Ocak 2013, 11:39:03
@bekeli onların notunu alında listeyi güncelleyelim bizde..

Arkadaşlar,
o esnada almasanız da görevden atıldğınızda tekrar giriş yapın eski yanlışlarınızı toplu bir şekilde gösterir CF.
Onları buraya eklersiniz.

tolgacan86

Business Name:   Sears: New River Valley Mall

bunun doğru cevabı listede var ancak sen farklı işaretlemişsin :(

Business Name:   Sears: Northland Plaza
bununda latitude kısmına doğru yazılabilecek cevap aralığı listede var ancak yanlış yazmışsın :(

Business Name:   Home Depot: 9051 Snowden River Pkwy

Bunu own building olarak güncelledim

Business Name:   CVS: CVS Store #3255

bu listede hiç yoktu ekliyorum

Business Name:   RadioShack: Letsche's Bike Shop

bunda shared building yazmıyordu ancak doğru kodlar vardı shared ekledim.

Sears: Sears Auto Center

bunun latitude aralığı değişmiş güncelledim.

bekeli

Teşekkürler Tolga ;)

Listede olup da yanlış yapmışsın dediklerin bu liste yokken yaptıklarımdır.
CF o görevle ilgili tüm yapılan yanlışları listeliyor. Yani onlar eski yanlışlar..

arnutwowew

aslında cevapların hiçbiri doğru değil  çünkü cevaplarını crowdflower bile bilmiyor   nedenmi  google ve bing kendi arama sayfalarında yayınlamak için bunlarla uğraşmak ismediği için bizlere yaptırıyor  ve verilen cevapları değerlendirip  yayınlıyorlar    yani bir nevi google ve bing arama motorlarının biz işini yapıyoruz aracı kurum  crowdflower
parayı ise google ve bing  önce crowdflowere              crowdflower ise  hangi siteye vermişse  o site  adminlerine ödeme yapıyor.   

tolgacan86

@arnutwowew; yaptığın açıklama doğru ama eksik evet bizi çalıştırıyorlar doğruyu bulmak adına ancak bizim burda doğruyu bulmamız gereken cevaplar test sorularının olduğu cevaplar.. onlar daha önce denenmiş sorular muhtemelen ama deneyen kişi saatler ilerlediğinde uykusu gelince bazen sapıtabiliyor demekki çok yanlış cevaplar geliyor.. yada belki onlarıda planlı olarak koyuyorlar genel durumu görmek dikkati çekmek için olabilir..

arnutwowew

google ve bing  harita bilgisi sunar sitelerin harita bilgilerini ilk önce bizlere yaptırır  sonra bizim verdiğimiz cevaplar değenlendirilir   doğrusunu  onaylandıktan sonra harita bilgisini sunarlar   

arnutwowew

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Ocak 2013, 12:28:58
@arnutwowew; yaptığın açıklama doğru ama eksik evet bizi çalıştırıyorlar doğruyu bulmak adına ancak bizim burda doğruyu bulmamız gereken cevaplar test sorularının olduğu cevaplar.. onlar daha önce denenmiş sorular muhtemelen ama deneyen kişi saatler ilerlediğinde uykusu gelince bazen sapıtabiliyor demekki çok yanlış cevaplar geliyor.. yada belki onlarıda planlı olarak koyuyorlar genel durumu görmek dikkati çekmek için olabilir..

evet aynen öyle  yetişdiremediklerini yada fazla olanlarını bizlere yaptırıyorlar.

bekeli

Arkadaşlar ve özellikle Hakan ;)
Görev düzeldi bayağı bilginiz olsun.
ClixPlanet'te devam ediyorum 2.5 $ kadar yaptım hala atılmadım.
Gerçi biraz da nasip işi, ilk sayfalarda bildiğim yerlerden(ilk sayfadakiler) geldi sorular ;)
Niye atılmadım:
İlk sayfadaki listede olmayanlara direkt no demiştim Clixsense'te sonra yanlışları inceleyince farkettim ki;
CVS: CVS Store #XXXX şeklinde olanlarda genelde yes. Clixplanet'te bu şekilde mağaza ismi gelirse ve ilk sayfadaki listede yoksa google linkinden baktım ve koordinatları girdim. CVS mağazalarının binalarını ve koordinatlarını bulmak kolay. Genelde zoom yapınca direkt belli oluyor.
Bir de RadioShack mağazaları genelde no.

Özetle taktiğimizi güncelliyoruz;

• İlk sayfaya bakıyoruz tam cevap varsa oradan yapıyoruz.
  • İlk sayfada var fakat cevap tam değil ise bi zahmet var olan kısma kadar yapıp olmayan kısmı buluyoruz google linkinden
  • İlk sayfada hiç yoksa direkt no demiyoruz. CVS: CVS Store #XXXX şeklinde bir mağaza ise google linkinden buluyoruz.
  • İlk sayfada hiç yoksa ve CVS mağazası değilse no deyip geçiyoruz.

Tüm paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler. Tüm dünyanın tam olarak çözemediği (günlerdir bu görev var. Çözselerdi hemen biterdi) görevi forum dayanışması ile çözdük. Görevde try this link first yazan yere GelirKapısı'nın linkini yazmaları gerek ;)
Şimdi çıkmam lazım. Fırsat bulduğumda ve atıldığmda ClixPlanetteki yanlışları da buraya eklerim.

hakanatik01

teşkkürler benim şuanda vaktim yok ilk fırsattta bakacağım  :y :y :y

hakanatik01

düzelince baktım şimdik probuxtan; hızlanmak isteyen ilk sayfadan yararlanabilir faydası oluyor olmayanlarıda bekelinin dediği gibi çok kolay probuxtan başladım bakalım %88'deyim 1 yanlışım çıktı :) oda shareymiş ben own demiştim :)
"share", "own" kısmı aslında kolay diğer önemli noktada googleda zoom yapıp A balcuğuna  sağ tıklayıp "bu nedir" dediğinizde sol tarafta şirketin logosu seçiliyorsa cevaplar a-a- (CVS için genelde) a diğerlerinde b oluyor büyütünce zaten belli oluyor share mi own mu olduğu:) örnek; solda şirket logosunu gördük hemen cevaplar a a a(burda çünkü bina tek parça görüldüğü üzre yakınında başka bir yazı yok ;)

eğer alakasız biryerdeyse A baloncuğu yolun ortasında gibi direkt no diyip geçin buda genelde "Sears" şirketinde oluyor hep yol ortasında biryerler çıkıyor bende örnek;

TÜm arkadaşlara teşekkürler tekrardan görev düzelince pek zorluğu kalmadı zaten herkes yapabilir gibi :) kolay gele herkese :g :g