Help us Locate Different Stores on a Map Doğru/Yanlışlar

Başlatan tolgacan86, 11 Ocak 2013, 16:15:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

hadi bol kazançlar hepinize o zaman ama listeyi güncel tutmakta fayda var, yanlışları doğrularıyla paylaşmaya devam edelim, ilk sayfayı güncellerim bende :) kolay gelsin :)

ikose

Dediklerinizden bir şey anladıysam arap olayım..
Hakancım bu sefer senin dediklerinide anlamadım
anlamadığım içinde traning modda %33 dedi ve attı beni..  :'(
Şunu anladım  bu task kesinlikle bana göre değil..  :X
Açıklama yapan herkese Teşekkürler..  (a)

hakanatik01

Dur ustam yahu arap olma hemen anlamıyacak birşey yok :) şimdi ilk inke tıkla ; "Google Maps latitude and longitude: Click Here -- Try this link first!"
tamammı daha sonra açılan haritada A baloncuğu varya ona yakınlaş mouseun tekerleğini çevir o yaklaşıyor yada gogole mapın zoom çubuğunu +,- kullan şimdi yaklaştın baktın A balancuğu bir bina da o zaman A baloncuğuna tıkla bir kere daha sonra sağ tık dediğinde bir menü açılıyor oradan "Burada Ne var" seç sana koordinatları veriyor görev bu kadar; zaten binaya denk geldiysen ilk iki soru herzaman "a-a" oluyor bu durumda son soruda  binayı paylaşıyormu paylaşmıyormu bunu soruyor; bunu da Baktın Şirketin yanında mesela Radioshock ama bina uzunlamasına veya L şeklinde falansa %90 share diyeceksin son soruya ve koordinatları girdinmi bitecek görev
Eğer A baloncuğuna yaklaştın herhangi bir bina göremedin A baloncuğunda direkt no desende kabul ediyor o zaman koordinat faln sormuyor zaten diretk diğer soruya geçiceksin;

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Ocak 2013, 18:12:17
Dur ustam yahu arap olma hemen anlamıyacak birşey yok :) şimdi ilk inke tıkla ; "Google Maps latitude and longitude: Click Here -- Try this link first!"
tamammı daha sonra açılan haritada A baloncuğu varya ona yakınlaş mouseun tekerleğini çevir o yaklaşıyor yada gogole mapın zoom çubuğunu +,- kullan şimdi yaklaştın baktın A balancuğu bir bina da o zaman A baloncuğuna tıkla bir kere daha sonra sağ tık dediğinde bir menü açılıyor oradan "Burada Ne var" seç sana koordinatları veriyor görev bu kadar; zaten binaya denk geldiysen ilk iki soru herzaman "a-a" oluyor bu durumda son soruda  binayı paylaşıyormu paylaşmıyormu bunu soruyor; bunu da Baktın Şirketin yanında mesela Radioshock ama bina uzunlamasına veya L şeklinde falansa %90 share diyeceksin son soruya ve koordinatları girdinmi bitecek görev
Eğer A baloncuğuna yaklaştın herhangi bir bina göremedin A baloncuğunda direkt no desende kabul ediyor o zaman koordinat faln sormuyor zaten diretk diğer soruya geçiceksin;
şimdi biraz işim var ama ilk fırsatta deniycem..
Bu sefer şahane anlatmışsın anladım gibi..
ama tatbikat yapmak lazım..
Eline yüreğine sağlık  (a)

hakanatik01

Vaktim yok videonun boyutu  küçük olsun diye oranı düşürdüm ama biraz kötü olmuş ama genede yzaılanlardan daha iyi anlaşılır hehrlade:)  bir süre PC başında değilim bilginize:)
http://www.youtube.com/watch?v=lBLSRyUKHAs

ikose

Sen şahanesin , eline sağlıkkkk , teşekkürlerrr  (p)

hakanatik01

Forumumuz şahane vallahi  :y :y :) Öncelikle tolgaya çok teşekkür etmek lazım çok emek verdi bu göreve görev çalışmazken bile  inatla bizlere yaptırsın diye :g :g sonrasında bekeli,yingyang ve arnutwowew teşekkürler  :y :y linklere tıklamadan tolganın yazmış oldukalrından arama yaparsanız daha hızlı sonuca gidersiniz ben öyle yapıyorum orda yoksa linke tıklayıp yakınlaşma v.s.vs. yapıyorum :) Aramak içinde bilindiği üzere konun ilk sayfaınsı açıp Ctrl+f tuşlarıyla arama yapın sayfada varsa şieket adı doğru cevaplar orda bulunuyordur zaten vakit kaybetmeyin :)

arshi

Herkesin görevle işi bitmiştir umarım. Zira birazdan ben de başlayacağım. 10, bilemedin 15 dakikada eritirim görevi. :P Sonra yok efendim arshi görevi sömürdün yok efendim bize bırakmadın falan demeyin.

Bilgileri paylaşan herkesin eline koluna sağlık. :)

bekeli

Akşam işim vardı, yeni geldim eve.
Bitirdin mi tüm görevleri @arshi  :-[

FilmsizKalma

Biri bana şunu canlı anlatsın ya  (sinir) (sinir) eskiden ne güzel anlardım taskları bu yaptığınızı anlamıyorum. Bana göre konunun başında düzgün açıklayuıcı bir anlatım yok :(

Doğrular yanlışlar vermişssinizde bunu nereye yazacaz insan az anlatmazmı :S hakanın  videoda açıklayıcı olmadı :(
Ordaki doğru ile yanlış ne onuda ayırt edemiyorum ya  ??? ???

Aynı başlığa benzeer tolgacanın konu var 3 defa yes yes deyin sonra no deyin:D
Biri bana cidden anlatsın şunu valla dişimi kıracam  :S

Yazdıklarımı kötülemek vs adına yazmadım arkadaşlar cidden  ben bu yaptıklarınızdan paylaştıklarınızdan hiç birşey anlamadım.. Benmi çok uzak kaldım bu işlere  :n