alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Arkadaşlar muhabbete turp sıkmak istemem ama nedir bu kinect olayı tam olarak? Hani kilo verdirme muhabbeti felan girince işin içine ikna edebilirim diyorum ama ne oluyor tam olarak? :D Bide ben Play Station'dan başka bir konsolda oynamadım, ikisindede PES oyunu aynı şekilde mi oynanıyor? Yoksa farklılıklar var mı?

bekeli

PS ile PES tarzı oyunlarda çok bir fark yok. Yine elinizde gamepad ile oyununuzu oynuyorsunuz.

Kinect olayı ise bambaşka bir durum. Elinizde herhangi bir alet olmadan vücudunuzu kullanarak oyun oynayabiliyorsunuz.
Ciddi anlamda spor yapılmış olunuyor. Ama bir yandan eğlendiğiniz için farkına varamıyorsunuz.
İlk evlendiğimde kondisyon bisikleti almıştım (4 sene oldu). Evin bir köşesinde öylece duruyor. Çünkü yorucu olduğu için binmek istemiyorsunuz, sıkılıyorsunuz.
Ancak kinect öyle değil. TV'deki eleman ile kendi kollarınızı-elinizi kullanarak boks yapmak ayrı bir lezzet.

Hakaaaaaannnn, beni niye uyarmadın. Dün öğlen geldi, akşam kurabildim.
Sonra eşimle deneyelim dedik. Karşılıklı tenis felan oynadık. Ben biraz boks felan yaptım. Hiç farkında değilim ne kadar yorulduğumun. Çünkü en fazla 45 dk. felan takılmışızdır. Gece ağrılardan uyuyamadım. Sabah kalkamadım ve işe gelemedim :S
Ve şu an herbir tarafım sızlıyor. Ah Hakan ah. İnsan bi uyarır :D

Ayrıca evde küçük çocuğunuz varsa dikkatli olmakta fayda var.
Vidyodaki 1:14'e dikkat :D

http://www.youtube.com/watch?v=Hv01Tre3JrE

Bu arada Elisa hocam, Kinect daha çok hoplamalı zıplamalı oyunlar için üretilmiş gözüküyor. FPS tarzı oyunlar için de kullananlar var internette gördüğüm kadarı ile. Deneme şansım olmadı henüz.

Oynadığımız tenis oyunu da şu:

http://www.youtube.com/watch?v=4fwZetSTLbc

Burada tek kişi oynanmış. İki kişi de oynanabiliyor. Siz kinect'in karşısında yanyana duruyorsunuz. TV ekranı ikiye bölünüyor. Ve çok rahat bir şekilde oynanabiliyor. Umarım biraz açıklayıcı olmuştur ;)

Edit: Çocukça gelmiş olabilir. Ancak alakası yok. Her yaştan insana hitap edebilir. Daha az hareket gerektiren oyunlar da var..

hakanatik01

hayırlı olsun güle güle kullan bekeli kazasız belasız uzun süre gitsin ;)

Kinetic kısmına baktım FIFA oynanıyormuş sanırım ben denemedim ama :) Çok yorulduysan iyi ama kaslar çalıştı demekti  :P Bu gecenin oyunu :P Ufaklık uyuduktan sonra ışıkları kapat Tombraider Reborn oyna hem dinlenmiş olursun felakat bir oyun olmuş sanki yaşıyorsun oyunu ne GTA V ne diğerleri direkt bu oyunu oynuyorum şimdilik :)

ElisaMcCline

Bilgiler için teşekkürler Bekeli :) :y

Farklı olabilecek oyunlar oynarsanız yine bilgi paylaşın arkadaşlar :)
Ben de biraz daha video bakayım bari gece.. FPS oyunları ve NFS tarzı birşeyleri gözümde canlandırmak da zor geliyor şu anda :)

Bu arada;
O dediğin bisikletin koşu bandı türevi de bizde var :D
Çalışma odasında kenara atılmış olarak duruyor yıllardır. 15 yıla yakın oldu alalı ama toplasan 8-10 kere mi ne kullanıdı hala yeni :P
Kısmen askılık vazifesi olarak görev görüyor :P :))

tolgacan86

Bilgiler için teşekkürler, boks la ilgili video izledim de bir tane acaba merak ediyorum tepki hızı bizim hızımıza yetişiyor mu? Yani ben çok pis dövüşürüm ard arda seriye bağlarım sağlı sollu yumrukları makine kafayı yeyip patlamasın sonra :P

Birde aldığınız konsolla birlikte kaç tane oyun geliyor? Ve hangileri geldi?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 14 Şubat 2014, 21:55:25
Bilgiler için teşekkürler, boks la ilgili video izledimde bir tane acaba merak ediyorum tepki hızı bizim hızımıza yetişiyor mu? Yani ben çok pis döğüşürüm ardarda seriye bağlarım sağlı sollu yumrukları makine kafayı yeyip patlamasın sonra :P

Birde aldığınız konsolla birlikte kaç tane oyun geliyor? Ve hangileri geldi?

50 tane demişlerdi ama neler olduğunu ben de merak ettim yani :)

Hakan' ın verdiği sitede bunu buldum :)

Gayet iyi bir takım :) :y

hakanatik01

Ararsanız diyecem ama adamlar gerçi arıyor :D o zaman söylerseniz oyunları değişebiliyorlar ; Bende Tombraider de var kinetic oyunların çoğunu çıkardım çocukça gelenleri :P :D onların yerine daha bir kan gövde oyunlarından aldım oynayamasamda
payday 2,Deadisland,falan eklettim  13,5Gb boş yerim kalmış street fighterda yüklermisiniz demiştim evet deyip yüklememişler ama ellerinde olmayabilir listelerinde gözükmüyor çünkü onuda ben indirdim bakalım becerebilirsem hepinizi benden aduket :P :) (dns)

bekeli

Boksta tepki süresinde bir problem yok.
Şu ana kadar herhangi bir oyunda tepki süresi ile alakalı bir problem yaşamadım ;)

Hakan oyunların değiştirilebileceğini baştan söyleseydin yahu.
Ben aramadım. Elisa hocanın paylaştığı oyunlar var.

Çoğu sitede tek oyunlu veya 3 oyunlu olarak satılıyor.
Orjinal bi PES almaya kalksanız 80-90 lira.
Sırf oyun bolluğundan buradan aldım diyebilirim.

Not: UcuzBudur sitesi ile ilgili herhangi bir ilişkim yoktur :P

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 15 Şubat 2014, 17:41:04
Not: UcuzBudur sitesi ile ilgili herhangi bir ilişkim yoktur :P
Hadi hadi çekinme..

hakanatik01

Bencede böyle söylemlere gerek yok büyük ortağı olduğun gözüküyor sitede ;

Oyunları söylemiştim  sana PMde Streetfighter istedim yüklememiş adiler diye :P :D boşver sen onları kendi oyunumuzu kendimiz yükleyeceğiz zaten biraz süre geçsin sıkılalım güncelleme falan varsa onlarada gireriz adamlar neler yapmış inanamazsın forumları bir dolaş bak şimdik birşey yapayım derken bozarsam içim acır 1-2 aya her şeyi deneyebiliriz :D