alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Şubat 2014, 20:54:14
Bencede böyle söylemlere gerek yok büyük ortağı olduğun gözüküyor sitede ;

Oyunları söylemiştim  sana PMde Streetfighter istedim yüklememiş adiler diye :P :D boşver sen onları kendi oyunumuzu kendimiz yükleyeceğiz zaten biraz süre geçsin sıkılalım güncelleme falan varsa onlarada gireriz adamlar neler yapmış inanamazsın forumları bir dolaş bak şimdik birşey yapayım derken bozarsam içim acır 1-2 aya her şeyi deneyebiliriz :D

öğrenin öğrenin :D

ElisaMcCline

Yaa şu XBox ın başından bir kalkın da biraz bilgi verin yahu :D

Hatta bilgi verebilecekseniz ayrı bir konu açar mısınız arkadaşlar..
Ben niyeti bozdum ciddi ciddi :) Hatta odama yeni TV de alıyorum :)

hakanatik01

bana sorarsanız alın bir tane dursun köşe de ama kendi adıma bir bigli verememki hocam :) hem çok fazla oyun sevmem hemde özelliklerine v.s. hiç bakamadım ben PS4 almaya girmiştim kısmete bu çıktı :D Adına açılmış çok forum var bence oralara bir göz atın isterseniz mesela reklam olmasın ben buraya takılmaya başladım biraz şu oyun inerse ilk oyun yüklememi de yapıcam ama benim bu nettle 8Gb nasıl inecek bilmiyorum :D
[spoiler]http://xboxistanbul.com[/spoiler]
Sorularınızı bunlara sorun bence bana deseniz çözünürlük nasıl v.çs. ne biliyim ben derim hiiiçç bakmadım çünkü :D

ElisaMcCline

Yaa teknik detay mı paylaşın dedik, ne oluyor ne bitiyor. Nesinden memnun oldunuz/olmadınız.
Aldınız süs diyre kenara koymadınız ya :)

Bu arada;
@bekeli
Düşündüğün gübü oldu mu ? kullanabiliyor musun. Bak hava soğuk diye Tenis' e ara verdim, ona başlayacağım işe yaramıyorsa :)

@Hakan
Ee bu herifler de satıyordur aslında :)
Hmm şimdi baktım da, harici diski de ekleyebiliyor olma konusu iyiymiş, ille de büyük diskli bir XBox almaya gerek yok yani :)

Walla Hakan, yazdım yukarıda, şimdi TV bakmaya başladım.. Haftasonuna ben de biraz daha rahat olurum..
Halledebilirsem konuyu kapatırım gibi geliyor :)

hakanatik01

Bence gidin bir PS cafesine oralar da1-2 xbox oluyor kıyıda köşede kendiniz 1.elden test edin  yada mediamarkta falan 360 bulunmaz ama Xbox one oluyor orada oynayın :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Şubat 2014, 01:04:36
Bence gidin bir PS cafesine oralar da1-2 xbox oluyor kıyıda köşede kendiniz 1.elden test edin  yada mediamarkta falan 360 bulunmaz ama Xbox one oluyor orada oynayın :P :D

Anlaşıldı Hakan,
Teşekkür ederim :)

hakanatik01

Bak şimdi gelin bize de deneyelim demedim diye küstünüz dimi ? :D atlayın gelin hayde :P :) olmadı kısmetse 20 Nisan da maça gelmeyi düşünüyoruz getireyim gelirken :) (yvr) ayden görüşürüz :)

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Şubat 2014, 00:50:03
Yaa teknik detay mı paylaşın dedik, ne oluyor ne bitiyor. Nesinden memnun oldunuz/olmadınız.
Aldınız süs diyre kenara koymadınız ya :)

Bu arada;
@bekeli
Düşündüğün gübü oldu mu ? kullanabiliyor musun. Bak hava soğuk diye Tenis' e ara verdim, ona başlayacağım işe yaramıyorsa :)

Evet. Düşündüğüm gübü :P oldu.

Hocam valla biz ailecek çok memnunuz.

Hız, algılama, tepki anlamında beklentimin üzerinde bi alet çıktı.
Ama dediğim gibi bu alet FPS tarzı oyunlar için değil.

Daha çoğu oyuna bakamadım bile. Tenis oynamaya devam ediyoruz :P
Karşılıklı kayak yarışı yapmaya başladık. Aşırı yoruyor. Bir yandan hızlı gidebilmek için aşağı doğru eğiliyorsun, bir yandan elindeki sopalarla hızlanmaya çalışıyorsun, bir yandan bayrakların arasından geçmeye çalışıyorsun, bir yandan da zıplanacak yerlerde zıplaman gerekiyor... :P
At binmeye çalışıyorum pek beceremesem de :S

Spor yapmayı pek sevmeyen eşime bile bu kadar çok spor yaptırmışsa xbox + kinect başarılıdır :D :)) :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Şubat 2014, 10:28:26
Evet. Düşündüğüm gübü :P oldu.

Hocam valla biz ailecek çok memnunuz.

Hız, algılama, tepki anlamında beklentimin üzerinde bi alet çıktı.
Ama dediğim gibi bu alet FPS tarzı oyunlar için değil.

Daha çoğu oyuna bakamadım bile. Tenis oynamaya devam ediyoruz :P
Karşılıklı kayak yarışı yapmaya başladık. Aşırı yoruyor. Bir yandan hızlı gidebilmek için aşağı doğru eğiliyorsun, bir yandan elindeki sopalarla hızlanmaya çalışıyorsun, bir yandan bayrakların arasından geçmeye çalışıyorsun, bir yandan da zıplanacak yerlerde zıplaman gerekiyor... :P
At binmeye çalışıyorum pek beceremesem de :S

Spor yapmayı pek sevmeyen eşime bile bu kadar çok spor yaptırmışsa xbox + kinect başarılıdır :D :)) :P

Teşekkürler bekeli :)

Yanlız dikkat et de, sen yokken evde uzakdoğu sporları falan da çalışmasın :D
Varsa da sil :P

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Şubat 2014, 00:10:10
Teşekkürler bekeli :)

Yanlız dikkat et de, sen yokken evde uzakdoğu sporları falan da çalışmasın :D
Varsa da sil :P
Benim PS de boks var 1 raund dayanamıyorum en iyisi Tenis, o daha az yoruyor :))