alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Sonuç GMD aldım :))

Mehddiiii beğenmişisin ama alamadım beya :D Yoktu teknosada 625 ,diğerleri vardı  tam o sırada gözüme ilişti Filmsizkalama ve bekelinin yoğun tavsiyesi sonucu GMD'yi gördüm 16Gb versiyonuda gelmiş Teknosa da elledim kurcaladım hoşumada gitti şimdik hepsiburadan sipariş geçtim bakalım artık hayırlısı diyelim:)

http://www.hepsiburada.com/liste/general-mobile-discovery-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepgmdiscov16&categoryId=371946&SKU=TELCEPGMDISCOV16-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcepgmdiscov16%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dGeneral%255cu0020Mobile%255cu0020Discovery%26fh_refview%3dsearch

bekeli

4 gb'lığını alıp micro sd kart takmanı tavsiye ederdim sorsaydın. Hafıza dışında hiçbir fark yok.
16 gb'lığını tam araştırmadım ama sanırım uygulama yükleme alanı 4gb'lık ile aynı gibi bir şey diye duymuştum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Hayırlı olsun şimdiden :)

FilmsizKalma

Telefonun hayırlı olsun :D dün burda anlattıktan sonra özel ders çıkışı kendi kartımla bir arkadaşıma aldım :D :D Ekran Filmini bile yapıştırdım :D
Umarım güzel günlerde kullanırsın. eminim zaten şu ana kadar bile çok iyi ya dedirtmiştir :)

evet hakan keşke 4gb lık alsaydın :(
Telefondaki garip bir özellik. Kullanmadım bilmiyorum 16 lık ama aldığım yorumlar şu şekilde. 4 gb dan geri kalan 12gb lık kısma sadece resim video felan koyulabiliyor. Program oyun uygulama kuramıyormuşssun.
Eğer 12gb lık kısmı film felan koymak için kullanırım kalsın ama 4 gb lık alıp bide 32 lik veya 16 gb lık Clas10 hafıza kartı almanı tavsiye ederim.

bekeli

Yada bende para bol. 16 gb'lığa 16 gb'lık bir tane de micro sd takarım dersen, saygı duyarız :D

FilmsizKalma

Kartı iyi seç hee sonra yavaş okuma yazma hızı olan bir kart alıp şu oyun kastı bu oyun sapıttı deme :d

tolgacan86

enderege

Şimdiden hayırlı olsun Hakan. Gülegüle kullan.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Teşekkür ettim hepsiburada olması kötü mü oldu bilmiyorum artık kargoda yüzüm gülmüyor burada :D hızlı kargo gene geçen sefer hızlı kargom 7 gündemi ne gelmişti :))

bu arada tam onayı verirken kart problem çıkarmıştı yazdıklarınızı okuyup 4 gblıktan aldım ;)  :D yanında 32lik sandisk bir kartı vardı dediğiniz gibi class 10 ondan aldım zaten telefon 32 destekliyordu herhalde değil mi? :) Umarım güzeldir kartta çok bakamadım vakitten dolayı alıp evden çıkmam gerekiyordu gözüme bir bu sandisk birde kingston ilişmiş pahalı olan iyidir deyip alıverdim :D neyse artık neolursa oslun beya yandı keten helva diyek gelmiş geçmiş olsun :)
Kart buydu umarım güzeldir :)

ElisaMcCline

Hayırlı olsun Hakan :)
Güle güle kullan :y

bekeli

Hayırlı olsun ;)

Hepsiburada iyidir iyi sorun olmaz inş.

Kart konusunda ben marka takıntısı olan bir insan değilim.
Team 16 gb almıştım class 10. Şimdiye kadar telefonun takıldığına şahit olmadım çok şükür.

Senin kart da sorun yapmaz gözüküyor.

Güle güle kullan. 16 gb'lık da yeterdi de gerçi kullanım amaçlarına bağlı olarak değişir. 32 gb destekliyor, sorun olmaz ;)