alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

60 gün içinde  kullanılmayan puanlar siliniyor. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Uyarı:
Yeğeni çok olanlar uzak dursun :D Gören istedi, bu salıncak PayPal' ıma incir ağacı dikecek :D
http://www.alacaknevar.com/YENI-NESIL-%28SVAVA%29-SALINCAK_u_r_n_188.htm

hakanatik01

şimdilik +4 o zaman kaçar :P

diğer konuda tüm siteler için geçerli puanlar belli sürelerde geçerli oluyor her sitede böyle,hatta sitelerde değil bildiğim kartlarla kazandığımız puanlardada aynı durumlar var kamailkoçta olmuştu benimde :P:))

hakanatik01

Site kendini yenilemiş daha hoş olmuş ama bazı fiyatlarda $ yazmışlar anaaa ne kadar güzel bu kadar ucuza olmaz artık diye bir giriyon sonra vazgeçiyon :P kargo bedavada 100lira diye 10 dakikadır ucuz bişi bakıyom 94'te kaldım bişey bulamıyom :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ekim 2013, 22:06:07
Site kendini yenilemiş daha hoş olmuş ama bazı fiyatlarda $ yazmışlar anaaa ne kadar güzel bu kadar ucuza olmaz artık diye bir giriyon sonra vazgeçiyon :P kargo bedavada 100lira diye 10 dakikadır ucuz bişi bakıyom 94'te kaldım bişey bulamıyom :D

Ben öyle olunca, çok beğendiğimden bir de hediyelik fazladan ekliyıorum :D

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ekim 2013, 22:22:12
Ben öyle olunca, çok beğendiğimden bir de hediyelik fazladan ekliyıorum :D

Bu iyi fikir Hakan. Bana gönderirsin.

Bende bu ara lazım oluyor derken reklamını gördüm.

http://www.alacaknevar.com/URUN_DETAYLARI_u_r_n_329.htm#.UmV_plMRJik

100TL etti bile bak. :D

hakanatik01

Çok gözlerimi ağrıtıyor bu tarz ürünler  :P :) farklı adreslere gelince kargo parası almıyorlarmı ne oluyor ki ama atın PM'le adresinizi alayım size bu ürünü enderege hocam :)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ekim 2013, 22:38:50
Çok gözlerimi ağrıtıyor bu tarz ürünler  :P :) farklı adreslere gelince kargo parası almıyorlarmı ne oluyor ki ama atın PM'le adresinizi alayım size bu ürünü enderege hocam :)

Kargo alırlar yawww. Sen al. Ben İzmire gelince senden alırım. :) :P

hakanatik01

Tam bana göre aslında ama ürün kalmamış ki :P yoksa PTC'den gelen paranın... :))