Get-Paid.com Ödemeleri

Başlatan arnutwowew, 14 Ocak 2013, 18:19:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Ödemelerin hayırlı olsun  ($) ($)

tolgacan86

İlk ödemem, siteye dün üye oldum ama çok karışık geldi ne nerede belli değil, bir daha ne zaman bakarım bilmiyorum :)

arnutwowew

hayırlı olsun bence hiç karışık değil  çok kolay kullanması zamanla alışırsın            baştaki earn cash yazan yere tıkladınmı bütün menüler çıkar task diye yazı vardır ayrıca ödeme işlemcini defalarca yazma derdin yok limite ulaştınmı direk istiyorsun

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: arnutwowew - 07 Şubat 2013, 13:12:14
hayırlı olsun bence hiç karışık değil  çok kolay kullanması zamanla alışırsın            baştaki earn cash yazan yere tıkladınmı bütün menüler çıkar task diye yazı vardır ayrıca ödeme işlemcini defalarca yazma derdin yok limite ulaştınmı direk istiyorsun

Evet direk isteyebiliyorsun ödemeni ama önce yerini bulman gerekiyor. Hadi buldun istedin iptal etme şansın yok, çünkü bu süreçte yeni tasklar gelir ve yaparsan paranın üstüne ekleyip topluca çekmek istersen çekemiyorsun..  Min ödeme $1 yapmış burasıda ya benim karşıma öyle bir yazı çıktı bilmiyorum..

Ayrıca doğum tarihinden adres bilgilerine kadar vs zorunlu tutuyor cashout yapmak için.. Kafadan attım hepsini tabi ama hoşuma gitmedi buda..

bekeli

arnutwowew

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 07 Şubat 2013, 13:30:33
Evet direk isteyebiliyorsun ödemeni ama önce yerini bulman gerekiyor. Hadi buldun istedin iptal etme şansın yok, çünkü bu süreçte yeni tasklar gelir ve yaparsan paranın üstüne ekleyip topluca çekmek istersen çekemiyorsun..  Min ödeme $1 yapmış burasıda ya benim karşıma öyle bir yazı çıktı bilmiyorum..

Ayrıca doğum tarihinden adres bilgilerine kadar vs zorunlu tutuyor cashout yapmak için.. Kafadan attım hepsini tabi ama hoşuma gitmedi buda..

Min ödeme $1  yazan yer önemli değil   minumum ödeme 0,5$ cashout olunca ordan istiyon  adres kısmını bende öyle yaptım pek umursamıyor zaten

illisionist

arnutwowew siteyi sümürmüşsün :) hayırlı olsun ödemeleriniz!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

FilmsizKalma