Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Ocak 2013, 11:10:35
İlk sayfada çok güzel bir liste oluştu. Sadece oraya bakıp yoksa no-no, varsa no-yes diyiip oda sayısını giriyoruz.
Çok kolay. Ama iş yoğunluğundan şu an yapamıyorum :S Yapabilecek arkadaşlara bol kazançlar..
teşekkür ederim bekeli..
bende öğlen başlıycam İnşallah..

gokovic

Arkadaşlar elinize saglık. :y
İlk sayfaya göre probuxda bayadır %100 ilerliyorum. teşekkürler. :y

gokovic

San Yu Hotel
The reason for this is: "We found the number of rooms on this site: http://www.17u.cn/HotelInfo-2764.html . It was the 3rd search result in the first google search link. It was listed in the hotel description."

Bu çıktı arkadaşlar kaç yazmam gerek oda sayısı

hakanatik01

Listede vardı gokovic San Yu Hotel    645
riccinin verdikleride ya iki defa eklenmiş yada varmış olmayanlarıda düzenleyip ekleyeceğim şimdik :)
Eeğei geçen herkese teşekkürler ;
ben ty hard work oldum :D sıkıntıdan listeyi düzenleyeyim:D

gokovic

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 13:21:05
Listede vardı gokovic San Yu Hotel    645
riccinin verdikleride ya iki defa eklenmiş yada varmış olmayanlarıda düzenleyip ekleyeceğim şimdik :)
Eeğei geçen herkese teşekkürler ;
ben ty hard work oldum :D sıkıntıdan listeyi düzenleyeyim:D

Teşekkürler kardeşim. Çok güzel oldu bu olay gercekten emeği geçen herkesin eline saglık.  :y
RR ler çakıldı kaldı zaten :)

hakanatik01

Kullanmayı düşünmediğin sitede sıklırsan  NO No diye git gene 1$ yakın gelibiliyor :D dün bir türlü atmadı beni ty hard for work oldum en sonuda 100 sayfa sınırı varmış herhalde arshi söylemişti limitime ulaşmışım :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 13:25:23
Kullanmayı düşünmediğin sitede sıklırsan  NO No diye git gene 1$ yakın gelibiliyor :D dün bir türlü atmadı beni ty hard for work oldum en sonuda 100 sayfa sınırı varmış herhalde arshi söylemişti limitime ulaşmışım :D
eee başka sitede de devam etmene izin vermiyor mu  :(

gokovic

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 13:25:23

Probuxda sınır neyse ona ulaşayım bizim listeye göre gidiyorum. Dediğin gibi diger sitelerde no no diyip geçcem. :y

hakanatik01

Bende vermedi :) o sebele clixsensede yapamadım ben mesela proda yaptım başta deneme amaçlı zaten dollarsinguptada yapmıştım sonra ty hard work dedi başka modemle oluyor ama komşudan giriyorum ben başka bir hesapla :)
ama biliyorsun ustam daha öncede böyle yapmadan bile ty diyordu bize belki benim gene denk gelmiştir :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 13:34:21
Bende vermedi :) o sebele clixsensede yapamadım ben mesela proda yaptım başta deneme amaçlı zaten dollarsinguptada yapmıştım sonra ty hard work dedi başka modemle oluyor ama komşudan giriyorum ben başka bir hesapla :)
ama biliyorsun ustam daha öncede böyle yapmadan bile ty diyordu bize belki benim gene denk gelmiştir :)
bak korktum şimdi..
yinemi yasaklanıcaz yoksa
o zaman ben biraz sonra başlıycaktım, abartmayayım  barii.
Teşekkür ederim hakan.. bilgilendirdiğin için..