Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

3 gündür ara arada olsa buna odaklandım.

Sonuç:

Thanks for your hard work!

You have completed all of the work that you can for this task. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help.

You can find more tasks by going back to the list of available tasks.

İlk defa bu kadar uzun bir task yaptım ve atılmadan bitirdim. Başta FilmsizKalma (beni teşvik edip ve uzak masaüstü ile anlattığı için) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

ElisaMcCline

Tebrikler enderege :)

bu arada, rakamın/adedin farkında mısın ?
100 taneyi tamamlayabildin mi ? Yüzdesi yüksekken attıkları vardı tamamlamadan ty diye ...
Ben de yapıyorum arada daha var ama sonu gelecek mi diye merak ettim.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2013, 17:34:57
Tebrikler enderege :)

bu arada, rakamın/adedin farkında mısın ?
100 taneyi tamamlayabildin mi ? Yüzdesi yüksekken attıkları vardı tamamlamadan ty diye ...
Ben de yapıyorum arada daha var ama sonu gelecek mi diye merak ettim.

Sonu geliyor Hocam. ve sonlara doğru A,B,D ile başlayanlar, hostel adı geçenler çoğunlukta. Tabloya bakma ihtiyacı duymadım son tasklarda.   Ama adet hesabı yapmadım. Ben clixsense ve pro da yaptım. Kabaca hesap yapınca doğru diye tahmin ediyorum.

arnutwowew

Alıntı yapılan: enderege - 20 Ocak 2013, 17:32:00
3 gündür ara arada olsa buna odaklandım.

Sonuç:

Thanks for your hard work!

You have completed all of the work that you can for this task. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help.

You can find more tasks by going back to the list of available tasks.

İlk defa bu kadar uzun bir task yaptım ve atılmadan bitirdim. Başta FilmsizKalma (beni teşvik edip ve uzak masaüstü ile anlattığı için) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

gözün aydın olsun o zaman şöyle diyebiliriz  senin için  kask kafasından   task kafasına geçiş   :g :g

enderege

Alıntı yapılan: arnutwowew - 20 Ocak 2013, 17:46:39
gözün aydın olsun o zaman şöyle diyebiliriz  senin için  kask kafasından   task kafasına geçiş   :g :g

Biraz öyle oldu. Bu Tolga ile Hakan fazla anlatamıyorlar!  :g :g :g Yada ben anlamıyorum! Ama uygulamalı bire bir ders oldumu  :D  o zaman işi çözüyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 20 Ocak 2013, 17:43:03
Sonu geliyor Hocam. ve sonlara doğru A,B,D ile başlayanlar, hostel adı geçenler çoğunlukta. Tabloya bakma ihtiyacı duymadım son tasklarda.   Ama adet hesabı yapmadım. Ben clixsense ve pro da yaptım. Kabaca hesap yapınca doğru diye tahmin ediyorum.

Bakınca yüksek geliyor ama 80 taneye izin verdi, şimdi bitti benim de :)
TY dedi %97 ile 80 tanede :)

enderege

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 20 Ocak 2013, 17:56:00
Benden de TBRKLR  o zaman.   :)

Eyyywallah :)
Da uzun sürüyor abi yaa,, millet üstümüze kaç hesap bitirip aynı adette diğer taskı da bitirdi... :)
Bir de utanmadan başka task arıyorlarmış :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2013, 17:59:45
Eyyywallah :)
Da uzun sürüyor abi yaa,, millet üstümüze kaç hesap bitirip aynı adette diğer taskı da bitirdi... :)
Bir de utanmadan başka task arıyorlarmış :D

Abi ben gençkene 1 tıkla  2 task bitiriyodum. Hatta o zamanlar bu lafımın üstüne birde ata sözü yaptılar " bir taşla iki kuş " diye.  :D