Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2013, 17:59:45
millet üstümüze kaç hesap bitirip aynı adette diğer taskı da bitirdi... :)
Bir de utanmadan başka task arıyorlarmış :D

:D :D
Sadece ehtiyar heyeti kalmıştı sanırım taskı bitirmeyen  :g  :D
Tebrikler Elisa Hocam, Ender Hocam  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 20 Ocak 2013, 18:02:12
Abi ben gençkene 1 tıkla  2 task bitiriyodum. Hatta o zamanlar bu lafımın üstüne birde ata sözü yaptılar " bir taşla iki kuş " diye.  :D

Yeni gençlik, bizim zamanımıza göre yavaş bile kalıyor diyosun :D

Alıntı yapılan: abcb - 20 Ocak 2013, 18:07:22
:D :D
Sadece ehtiyar heyeti kalmıştı sanırım taskı bitirmeyen  :g  :D
Tebrikler Elisa Hocam, Ender Hocam  :)

Teşekkürler abcb :)

Daha dün Filmsizkalmanın videosuyla pratiğini ancak anladım yahu :D Yoksa daha önce de yaptım ama 2 tanesini 30dk da falan bitirince bırakmıştım :D
E basmıyor artık :D Hücrelerin çoğu ölmüş :)) :)) :))

hakanatik01

:y :y :y  hoşgeldiniz ehteyar  taskcılar :g :g elli bir yüzdede kaldınızmı görevlerde no no bile gitseniz atılana kadar idare edebiliyor ben 15-20'tane yapıp no no ile gittim  :g ;Weiboda aynı mantıkla gitmeye başladım 82ye düştüm sonra gene 85 oldu sonra gene 81e düştüm sonra gene 83 oldu bir türlü atmadı en son ty dedirttim :)

ilovelanur

Arkadaşlar, 1$ çok yaklaşmıştım, %100 başarı ile giderken, neden yaptığım görevlerdeki kazandıklarım geri alındı :S

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 20 Ocak 2013, 17:32:00
3 gündür ara arada olsa buna odaklandım.

Sonuç:

Thanks for your hard work!

You have completed all of the work that you can for this task. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help.

You can find more tasks by going back to the list of available tasks.

İlk defa bu kadar uzun bir task yaptım ve atılmadan bitirdim. Başta FilmsizKalma (beni teşvik edip ve uzak masaüstü ile anlattığı için) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
Tebrikler :):)
Ne demek hocam.. Yenisi yolda adamlar bitirecek buluşalım akşam.. :y :y

tolgacan86

Alıntı yapılan: ilovelanur - 20 Ocak 2013, 19:33:04
Arkadaşlar, 1$ çok yaklaşmıştım, %100 başarı ile giderken, neden yaptığım görevlerdeki kazandıklarım geri alındı :S

Nedeni CF ile ilgili.. Nasıl bir sorun oldu hata oldu bilemiyorum tabi ancak parayı CF verir, CF alır.

Yalnız sizin şu anda zaten totalde $1 'ı geçmiş.. 0.50 point (puan) var. bunları paraya çevirebiliyorsunuz oda $0.5 demek, eşdeğer yani..

arnutwowew

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Ocak 2013, 20:37:15
Nedeni CF ile ilgili.. Nasıl bir sorun oldu hata oldu bilemiyorum tabi ancak parayı CF verir, CF alır.

Yalnız sizin şu anda zaten totalde $1 'ı geçmiş.. 0.50 point (puan) var. bunları paraya çevirebiliyorsunuz oda $0.5 demek, eşdeğer yani..

sanırım yeni bir kural getirmiş görevi yarım yamalak bırakırsan sıfırlıyor kazandığını başa alıyor   örnek olarak 1-6,2-6,3-6,4-6,5-6,6-6                             4-6 da görevi bıraktın baştan kazandığını siliyor .

arnutwowew

yada yanılmışda olabilirim gptbanksta  tam  points barını dolduyordum  crowdflowerden çıktım   tekrar girdim  baktım hepsi gitmiş başa dönmüş yalnız points barı kalkmış ya admin points barını kaldırıp  tek tek hesaba eklemek istedi öylede oluyor şimdi

arshi

Bir tur daha atayım dedim hava güzelken :P
Zırt pırt "Oh no! It looks like this page has a bug preventing it from....." diye devam eden bir hata sayfası çıkıyor. Aynı sayfayı baştan yaptırıyor sonra. Kota sayıyor, bakiye artmıyor ayar oldum  >:( Var mı böyle bir şeyle karşılaşan?

FilmsizKalma

Ben.. Sinir oldum ve bıraktım. Sadece bu görevde değil. Webio lu olan da bana yaptı..  Benim bu konu hakkında söyleceğim şu.. Hiç bir linki normal olarak açmadığımda bir süre sonra geldi. Yine sağ tıkla doldurdum yine hata dedi .. linkleri normal tıkladım düzeldi.. Aynı durum 2kez oldu