Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

bende bugün 5-6 kere oldu.. Benim tahminimcede eğer task ekranı uzun süre açık kalırsa yapıyor bunu, arada manuel olarak sitede farklı sayfalarda gezdikten sonra tekrar gelin taska devam edin yapmıyor..

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Ocak 2013, 22:25:31
Ben.. Sinir oldum ve bıraktım. Sadece bu görevde değil. Webio lu olan da bana yaptı..  Benim bu konu hakkında söyleceğim şu.. Hiç bir linki normal olarak açmadığımda bir süre sonra geldi. Yine sağ tıkla doldurdum yine hata dedi .. linkleri normal tıkladım düzeldi.. Aynı durum 2kez oldu

Hocam o sağ tıkla ilgili değildir. Weibo görevinde kotayı sağ tıkla doldurdum karşılaşmadım öyle bir şey ile.
CF ile ilgili bir sıkıntıdır. Yakında düzelir ;)

arnutwowew

Alıntı yapılan: arshi - 20 Ocak 2013, 22:23:04
Bir tur daha atayım dedim hava güzelken :P
Zırt pırt "Oh no! It looks like this page has a bug preventing it from....." diye devam eden bir hata sayfası çıkıyor. Aynı sayfayı baştan yaptırıyor sonra. Kota sayıyor, bakiye artmıyor ayar oldum  >:( Var mı böyle bir şeyle karşılaşan?

öyle olunca tekrardan sayfayı yenile ileri geçer .

arshi

Bende sürekli oluyor arkadaşlar ya dellendim iyice  (d)
Bende task sayfası uzun süre açık kalmaktan ziyade 2 saniye akıp gidiyor yine oh no oh no :D o yes de bi kerede be..

arnutwowew

Alıntı yapılan: arshi - 20 Ocak 2013, 22:30:45
Bende sürekli oluyor arkadaşlar ya dellendim iyice  (d)

taskı yaptıktan sonra o sayfa çıkarsa sağ tıkla sayfayı yenile ileriye atar.

tolgacan86

biraz önce oldu yine.. Aynı anda mı oldu? yaklaşık 2 dk kadar önce?

arshi

Sayfayı yenileyince tabiki geçiyor arnutwowew, aynı sayfayı baştan yapıyorsun. Çözüm değil ki bu :)
tolga valla o kadar sık oluyor ki tam olarak bilemeyeceğim 2 dakikayı :)

tolgacan86

arshi

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Ocak 2013, 22:34:40
Acaba dedim herkese aynı anda mı oluyor?
Yoğunluk alakalı olabileceğini ben de düşündüm. Görev sayısı azalınca millet yüklenmeye mi başladı ne..

arnutwowew

Alıntı yapılan: arshi - 20 Ocak 2013, 22:34:07
Sayfayı yenileyince tabiki geçiyor arnutwowew, aynı sayfayı baştan yapıyorsun. Çözüm değil ki bu :)
tolga valla o kadar sık oluyor ki tam olarak bilemeyeceğim 2 dakikayı :)

evet doğru points olarak verilen sitelerde oluyor başa alıyor   tek tek kazançı hesaba atan sitelerde olunca bir problem olmuyor.