Find Weibo Account Names for Chinese and Taiwanese Hotels!

Başlatan ricci, 17 Ocak 2013, 10:11:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ben anlamışmıyım diye bakıyorum yetiyor :D

2 tane yaptım ama bitmek bilmedi :D yine %100 de yani en tepedeyken bırakma kararı aldım :D

yingyang16

Bu görevi clixsense de yapmaya yeni  başladım  :g

Bu otel adı listede var ,lakin adres yanlış diye uyarı verdi  ???

Jinjiang Inn Ningbo Tianyige Xihe Street

For the question titled "Please copy and paste the Weibo *ACCOUNT NAME* you found for this hotel. DO NOT ENTER THE WEBSITE URL/ADDRESS" you answered: "jinjianginns0283" but the correct answer was: "jinjianginns0240".

Başka denk gelen oldu mu  ???

arshi

Bir kaç saat önce 1-2 otelde bende de aynı şey oldu hocam. Aynı isimle birden fazla otel olması ihtimali olsa da bence görevde güncelleme yapılmış. En güncel doğrularla değiştirin bence.

abcb

Yinyang Hocam, prodan atılmamın sebebi hep bu jinjianglar oldu
Çok değişik isimleri var ve malesef hep hata verdi

yingyang16

Clixsense de 5 task yaptım atıldım  :D :P

arnutwowew

taskta hatalar var   mutlaka cevaplarınızı kontrol edin task ilk çıktığında biraz yapmıştım doğru cevap verdiğim halde yanlış diyordu ve %63 e indirip tasktan atmıştı bende cevapların doğru olğunu taskta hatalar olduğunu söyledim incelemişler evet hataların oluğunu düzelttiklerini belirtip tekrar beni göreve aldı %70 ile başladım  tekrar yaparak %91 e çıkardım .

Calyente

Elinize sağlık muhteşem bir paylaşım olmuş. :)

gokovic

Alıntı yapılan: bekeli - 18 Ocak 2013, 20:02:33
Sonunda dedirttim: Thanks for your hard work ;)
Bu görev benim için bitmiştir artık.
Kota doldu.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ortak çaba ile görevler en sonunda çok kolay hale dönüyor.
Sağ tık işini nerden akıl etti gokovic bilmiyorum ama süper oldu. Yeni başlayacaklar için;

• Aranılan otel ilk sayfada var mı. Varsa hesap bilgisini kopyala yes de yapıştır
  • Yoksa otelin resmi sitesi verilmiş mi. Verilmişse weibo'dan hesap bilgisini bul(Genelde metod 3) Yes de yapıştır
  • Otelin resmi sitesi verilmemişse no de geç.

Uğraşmak istemeyenler direkt ilk sayfaya bakıp varsa yes yoksa no desin. Zorunlu linkleri de sağ tıkla geçsin.
Bol kazançlar..

Çok güzel özetlemişin kardeşim.  :y
Sağ tık olayını; dedim bu böyle olmaz vardır bu işte bi iş :g klavyeden tuşları deniyordum ctrl shift felan derken asagıdaki Submit Task a tıkladım.
Tıklanmamışları kırmızı işaretledi o ara denedim bi baktım sağ tıkladıkça kırmızı uyarılar kayboluyor. :g (p) Çok ta işe yaradı sanırım.
Benimde Thanks for your hard work a pek bişey kalmadı. Hemde probuxda %90 la gidiyom 1. sayfa bakarak  :y
Hepimizin eline sağlık. (a)

FilmsizKalma

arkadaşlar listemiz daha bayağı eksik sanırım

Jinjiang Inn (Qingyuan Shifu)
tıkladığım linklerden birinde şu bilgiye denk geldim...
http://weibo.com/jinjianginns0381

SAnırım numarasına şunu diyordunuz

jinjianginns0381

Modlardan biri eklesin.. Tabi dediğim doğru ise.

burak003

Emeğinize sağlık güzel bir paylaşım. bende 12/12ye kadar geldim daha %100 olarak gidiyorum bakalım ne olcak. Birkaçtane bende eklemek istedim.
Stay 1924 Hostel  :   but the correct answer was either: "2674655864" or "留下1924精品客栈".
The Apartment On Financial Street :  but the correct answer was either: "金融街酒店式公寓" or "jrjgy".
City Suites - Jiaoxi Maple Leaves Hot Spring Hotel  :  answer was: "No, I did not find the Weibo account name.".
Yunding Hot Spring Hotel :  answer was: "No, I did not find the Weibo account name.".
Jin Yue International Hotel : but the correct answer was: "No, I did not find the Weibo account name.".
Radium Kagaya International Hotel : but the correct answer was: "No, I did not find the Weibo account name.".
99 Inn (Beijing Minutes Temple) : correct answer was either: "2921904055" or "99旅馆连锁北京分钟寺店".
Six Star Motel  :  1760390585
Yintan Home Apartment : 1497034617
Shanghai Renjia Hotel : 2601602933
Aizhai Hotel  : 2822905773
Fengguang Inn :  1560477552
Shangjin Hemei Chain Hotel : 2804886562
Wenya Hotel : 1599304604
Hawaii Hostel : myangels51