Find Weibo Account Names for Chinese and Taiwanese Hotels!

Başlatan ricci, 17 Ocak 2013, 10:11:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Thanks for your hard work!  (p)
100 görev tamamlamaya izin verdi, yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler  :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 19 Ocak 2013, 23:40:18
Thanks for your hard work!  (p)
100 görev tamamlamaya izin verdi, yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler  :)

Tebrikler, sadece listeye göremi gittiniz... Zira benim 10 tane olmadan %88 e düştüde biraz bekleyim dedim..

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Ocak 2013, 23:41:54
Tebrikler, sadece listeye göremi gittiniz... Zira benim 10 tane olmadan %88 e düştüde biraz bekleyim dedim..

Teşekkür ederim, darısı bu taskı yapan bütün arkadaşların başına  :)
İlk başladığımda hem listeye hemde bütün linklere bakıyordum (method2, method3) ama artık çok fazla doğrulama kodu sorunca sadece listeden takip etmeye başladım
Ama listede olmasa bile içinde ınn geçen sorulara ve web sitesi adresi verenlere mutlaka baktım
Prodan çabuk atıldım malesef, neoda bitirdim  :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 19 Ocak 2013, 23:48:39
Teşekkür ederim, darısı bu taskı yapan bütün arkadaşların başına  :)
İlk başladığımda hem listeye hemde bütün linklere bakıyordum (method2, method3) ama artık çok fazla doğrulama kodu sorunca sadece listeden takip etmeye başladım
Ama listede olmasa bile içinde ınn geçen sorulara ve web sitesi adresi verenlere mutlaka baktım
Prodan çabuk atıldım malesef, neoda bitirdim  :)

Şu web sitesi geçenlere mutlaka baktım derken nasıl web sitesi? hepsi vermiyormu??

hakanatik01

benim anladığım  sanırım bazılarında ekstradan offical linki oluyor ya hocam onlara dikkat edin

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Ocak 2013, 00:00:14
Şu web sitesi geçenlere mutlaka baktım derken nasıl web sitesi? hepsi vermiyormu??

Göreve giremediğim için resim veremiyorum  :S
Method2 method3 olan kısmın en üstündeki sırada sorulan adresin kendi web sitesi veriliyor,
bu birkaç sayfada bir çıkıyor, sorulan adreslerin hepsinde bu yok, umarım anlatabilmişimdir

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2013, 00:11:49
benim anladığım  sanırım bazılarında ekstradan offical linki oluyor ya hocam onlara dikkat edin

Sağol Hakan, evet offical link

hakanatik01

Doğru anladım herhalde ben bekeli kanunları madde 2:)

Alıntı yapılan: bekeli - 18 Ocak 2013, 20:02:33
Aranılan otel ilk sayfada var mı. Varsa hesap bilgisini kopyala yes de yapıştır[/li][/list]
Yoksa otelin resmi sitesi verilmiş mi. Verilmişse weibo'dan hesap bilgisini bul(Genelde metod 3) Yes de yapıştır
Otelin resmi sitesi verilmemişse no de geç.

Uğraşmak istemeyenler direkt ilk sayfaya bakıp varsa yes yoksa no desin. Zorunlu linkleri de sağ tıkla geçsin.
Bol kazançlar..

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2013, 00:14:28
Doğru anladım herhalde ben bekeli kanunları madde 2:)

Aynen öyle ;)
Resmi web sitesi verilen otellerin genelde weibo hesapları da oluyor  :y

hakanatik01

bugün 3-4 defa denk geldim polimik yapmaya çalışıyon gelmiycem bu oyuna :P :D

edit:şimdi no no gidiyorum listeyede bakmadan byanlışsız iyi gidiyorum görev no noyada dönmüş olabilir :) sadece dediğiniz gibi resmi site linki olanlara bakarım artık :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2013, 00:21:33
bugün 3-4 defa denk geldim polimik yapmaya çalışıyon gelmiycem bu oyuna :P :D

Ben mi  ???

Ne zamandan beri koyu yazmak polimik sayılır oldu :D