What is the correct category for this business (Google Chrome / Firefox Translat

Başlatan hakanatik01, 18 Ocak 2013, 01:09:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Görev basit linke tıklayıp şirket hakkında bilgi sahibi olmamızı istiyor
Örnek;
gelirkapisi.com hangi sektörde çalışıyor onu soruyor şıklardan uygun olanı seçmemizi istiyor azda olsa ingilizce lazım :)

Resim eklmeye gerek yoktu ama ekleyelim:)

Yapılıcak işlemler;

Linke tıklayıp şirket hakkında bilgi sahibi olun
1-)Şirketmi kişimi olduğuna karar verin (%98 şirket tabiki ) o yüzden ilk soruyu direkt a deyip geçin bence;
2-)Şirketin faaliyet gösterdiği sektörü şıklardan seçin :)

tek soruya  0,03 vermesi güzel birşeyde dikkatimi çekti eğer şıklarda telcommunicaitons varsa doğru cevap o :)
İpuçlarını bulursak payalaşırız çoğu ilk şirket adındanda çıkartılabiliyor mesela gelirkapici architecture,gelirkapisi desing v.sv.s gibi;

arshi

hakanatik01

1.soru %90 Company;
2.Soru ise;

Şu şekilde arada bir şık boşsa yoksa mesela E şıkkı yok burda ozaman en altakini seçip geçin  :g :g
Telcommunications varsa caveplarda onu seçip geçin diğerleri içn linke tıklayıp bulmak lazım yada şirket adından yada googleda aramak :)

hakanatik01

Tam bence ingilizce bilen ehteyar heyeti için bu görev  :D :D bende bu taktiklerde işe yaradı boş varsa en alttaki şık "there is no...."

@arshi bende de çıktı dediğin gibi bu görevdemi oldu sana da o rakamlar "9999999" gibi gerçi sonunda sanki enginering yazıyordu ama hızlı geçerken bakamadım :g

Edit:bu arada bu görevin süresi taş çatlasa 45 dakika sonrasında bulunmaz bu görev  :P

arshi

Evet bu görevde dedi :)

Architecture, Enginaring ve Telcommunications bu üçüne basıp geçtim atıldım sonunda :D

hakanatik01

iyi yapmışın zaten ty hard work demeye başladı bitmiş bile 120tane kalmış :D :D

yingyang16

lovablegs

bazı siteler açılmıyor bu durumdane yapıcaz

http://sut.kz24.net/

ilginç taskta tıklayınca açılmıyordu burdan açıldı  :g

bari sonucuda söylim gıda üzerine süt ürünleri :)

edit:tolgacanın taktiiğine birebir bu task ayrı siteler aynu anda  :g :g

tolgacan86

Alıntı yapılan: lovablegs - 18 Ocak 2013, 02:47:20
bazı siteler açılmıyor bu durumdane yapıcaz

http://sut.kz24.net/

ilginç taskta tıklayınca açılmıyordu burdan açıldı  :g

bari sonucuda söylim gıda üzerine süt ürünleri :)

edit:tolgacanın taktiiğine birebir bu task ayrı siteler aynu anda  :g :g

Bende bir göz atayım öğlen o zaman :g :g Bol kazançlar :)

hakanatik01

Senin ingilizce çok iyiydi çok basit gelirdi sana bu görev ama bizim dediğimiz 35-40 dakikada bitti zaten :)  lovablegs'in dediği aynı görevin türeviydi bunda 3-4 tane yapınca 0,03 veriyordu herhalde ilki çok daha basitti ne işle meşgul işaretle kap 0,03'ü :) RW den yaptım bende neo almayınca :) yarım saatlik süre içinde 2$ küsür birikmişti :) 3e tamamlayıp çekeyim dedim bıraktım öyle :g