Cint Ödemeleri

Başlatan tolgacan86, 18 Ocak 2013, 19:10:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 19 Ağustos 2015, 00:16:20
şimdi hotmail hesabı ile bi mail açtım... Ödeme kaç günde geliyor. Dün istemiştim ödemeyi @capaxa
Cint de yani Apinino da ödemeler instanttır..
Maili PP hesabına eklemeyi unutma..

ptcsite46

[spoiler]
Alıntı yapılan: ikose - 19 Ağustos 2015, 00:10:53
E güzel  işte.
hemen PP  ..... hotmail adresini de... gmail üstüne ekle..
yarın sabah PP lı ara. gönderici adını , alıcı adresini söyle. gönderildiğini söylüyorlar de.
gerekirse Paid yazılı görüntününüde gönderebileceğini söyle. askıda bekliyor olabilirmi bir sorundan dolayı de
onlar askıdaki paraları görüyorlar zaten. yarım günde geçecekler hesabına

[/spoiler]
Öyle oluyormuydu yaw:) Neyse bakalım bölesi daha kolay gibi geldi bakalım.... olmazsa mailime para gelmedi derim. Askıda dahi olsa heralde artık gönderilir bu mail adresli paypala. Ordan da kendi hesabıma aktarırım  :m

Dio

yeni pp mı açtın :m bi pp de 2 mail adresi kullanılabiliyor keşke yeni mail ekleseydin

ikose

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 19 Ağustos 2015, 00:18:02
[spoiler][/spoiler]
Öyle oluyormuydu yaw:) Neyse bakalım bölesi daha kolay gibi geldi bakalım.... olmazsa mailime para gelmedi derim. Askıda dahi olsa heralde artık gönderilir bu mail adresli paypala. Ordan da kendi hesabıma aktarırım  :m
oda aynı şey zaten..
ister başka bir PP ister kayıtlı PP üzarine ek mail..
Niye eklenmiyormu şu an giremiyorum ama
PP bir kaç tane mail tanımlıyabiliyorduk
kalktımı o kural hiç duymadım kalktığını

Not= Dio modum yazmış bak, ekliyobiliyormuşuz hala  (p)

ptcsite46

bilemedim ne biliyim direk hesap açıyım dedim:) Hatta paypala mail attım şu mailden bana 9-10 dolar arası para aktarılması gerekiyordu hesabım yoktu yeni açtım. havuzd bekliyordur diye:) Bakalım artık...

ikose

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 19 Ağustos 2015, 00:25:10
bilemedim ne biliyim direk hesap açıyım dedim:) Hatta paypala mail attım şu mailden bana 9-10 dolar arası para aktarılması gerekiyordu hesabım yoktu yeni açtım. havuzd bekliyordur diye:) Bakalım artık...
Telefonda çok daha kolay hallederdin oysa. dilersen yarın yine ararsın..
Kısa zamanda alırsın inşallah

ptcsite46

Arkdaşlar ödemem geldi :m

oguzsurucu

@ptcsite46  hocam bana yardımcı olurmusun bu siteye yatırım yapmak istiyorum...

capaxa

Hayırlı olsun ödemen
@oguzsurucu bu siteye yatırım yapılmıyor.. anket sitesi bu.. mailine anket gelir toplam 10 euro birikince hesabında çekersin paranı.

oguzsurucu