Anket - Forum task anlatım alanları ziyaretçilere kapatılsın mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 19 Ocak 2013, 02:31:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: abcb - 22 Şubat 2013, 20:39:12
İki gün önce hazır listeye konduğumda anladım bu durumun ne kadar sinir bozucu olduğunu

Burada arkadaşlarımız liste hazırlamak için training hesaplarında boğuşuyor, tepelerinde kaç kişi, ne foruma faydaları var, ne listeye
Vicdanları da sızlamıyor

İşin kötü tarafı şu, yakında bu durum birçok kişi tarafından öğrenilecek, ziyaretçi sayısı 45 ken 150'ye 200'e çıkacak

Hem foruma faydamız olmalı, hemde tabiri caizse artık emek hırsızlığı bitmeli, kesinlikle Hakan' sonuna kadar katılıyorum

Son 2 listede aynı durumu bende yaşadım, istediğim gibi katkı sağlayamadım bir nevi hazıra konmuş duygusu yaşadım ve hoşuma gitmedi bu durum...

Keşke herkes bu kadar sağduyulu davranabilse, bir kişi 60-70 tane doğru cevabı bulmak zorunda kalmasada herkes 5-10 tane bulsa..

VIP olayına bende sıcak bakmaya başladım cidden mantıklı geliyor..

hakanatik01

Ustam söyleyince baktım pelangi benim ballndoru biliyorum birde :) daha önce listede bu kadar türk olmuşmuydu[sadece clixsense için bu] yoksa forumumuzun arkadaşlara katkısı fakat onların foruma katkılarının olmaması noramlimi ?:) 10kişilk listede 4 türk :) ki ben hepsini ordan yapmadım :P bu kez kesin gittim bitmeden  gelmem   :)

tolgacan86

mehdi1995

Aslında o 7-8 türk olabilirdi 3-4 ü ben olabilirdim ama clixsense ödeme limitinden dolayı 1 kere yaptım oradan  (d)

hakanatik01

Alıntı yapılan: hayyaksi - 22 Şubat 2013, 20:57:52
Aslında o 7-8 türk olabilirdi 3-4 ü ben olabilirdim ama clixsense ödeme limitinden dolayı 1 kere yaptım oradan  (d)
7,8,10 değil zati problem gönül isterki tüm listelerde ilk 5 bizlerden olsun.Problem zaten bu kadar kişiyi listeye sokabilirken[ki çoğu probuxta yağmıştır yada neoda clixsensenin oranı biraz daha düşük olduğu için] bu kişilerin foruma yeterli katkılarının olmaması;

@tolgacan ;Ortak seni severdim daha çok seviyorum artık :) sabah clixsensede takılıyordum çok güzel özetlemişsin aslında benim demek istediklerimi hoş "Eşeğe altın semer vursan gene eşek" :P ; [Kişi olarak söylemiyorum polimik olmasın genel bir anlamdır ; belkide bu arkadaş aramıza geldi :) ]
Daha konuşmuyorum ninja olmaya gidiyorum ben iyi forumlar bol kazançlar cümleten :)

Yorumsuz  :X :X :X
http://www.clixsense.com/en/Forum/120629/En_fazla_kazanc_tasklarda

ikose

O arkadaş tabiki aramızda ama sadece bilgileri kullanmak konusunda..
Task listeleri hala burada duruyor , hiç birini silmedik 
hangisinde bende şunu yakaladım çorbada tuzum bulunsun demişki
Liste yapmayla uğraşıp , ve bunu sunanları hekes biliyor..

ve iddiaaa ediyorum ki
son 3 liste çıkardığımız taskta liste hazırlayanlar herkesten az kazandılar  :X

Uniquehero

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2013, 12:23:29
7,8,10 değil zati problem gönül isterki tüm listelerde ilk 5 bizlerden olsun.Problem zaten bu kadar kişiyi listeye sokabilirken[ki çoğu probuxta yağmıştır yada neoda clixsensenin oranı biraz daha düşük olduğu için] bu kişilerin foruma yeterli katkılarının olmaması;

@tolgacan ;Ortak seni severdim daha çok seviyorum artık :) sabah clixsensede takılıyordum çok güzel özetlemişsin aslında benim demek istediklerimi hoş "Eşeğe altın semer vursan gene eşek" :P ; [Kişi olarak söylemiyorum polimik olmasın genel bir anlamdır ; belkide bu arkadaş aramıza geldi :) ]
Daha konuşmuyorum ninja olmaya gidiyorum ben iyi forumlar bol kazançlar cümleten :)

Yorumsuz  :X :X :X
http://www.clixsense.com/en/Forum/120629/En_fazla_kazanc_tasklarda

biran önce vip ücretli olmalı gerçekten

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 23 Şubat 2013, 12:36:58
O arkadaş tabiki aramızda ama sadece bilgileri kullanmak konusunda..
Task listeleri hala burada duruyor , hiç birini silmedik 
hangisinde bende şunu yakaladım çorbada tuzum bulunsun demişki
Liste yapmayla uğraşıp , ve bunu sunanları hekes biliyor..

:y Sağol Modum, ben senden bu yorumu bekliyordum  :y
Tolgacan kendi adıma ve burada taskla uğraşan bütün arkadaşlarımız adına teşekkür ederim

Elisa Hocam, yazdıklarımdan dolayı kızmayın
İyi niyetle, enayilik arasındaki çizgiyi çoktan aşmadıkmı sizce
İki gün önce task için liste hazırlarken bizlere (isim vermiyorum, siz tahmin edin) gelen pm leri keşke silmeseydik de buraya yazsaydık
"Siz bizim hazıra konmamız için hazırlamıyormusunuz bu listeleri"  ??? >:(
Sonra gidin orda burda biz tasklardan şu kadar para kazanıyoruz diye havanızı yapın
Bu kendi aramızda olan kişiler, ziyaretçilerin düşüncelerinin nasıl olacağını siz düşünün

Elisa Hocam, hala bu konunun sonuca varmayışı paraylamı ilgili
Ben bir seneyi geçkin zamandır bu foruma üyeyim, paraya önem verseydiniz forum reklamdan geçilmezdi, biz biliyoruz sizin parayla ilgili düşüncelerinizi ve tabiki uç noktadaki iyi niyetinizi

Fakat, teklif eden biziz, forum üyeleriniz, lütfen artık son noktayı koyun ve istediğimiz vip üyeliğini faaliyete geçirin 

bekeli

Vip üyelik ile ilgili görüşümü paylaşmak istiyorum.
Esasında güzel bir fikir gibi düşünülebilir.
Ancak bir takım sakıncaları olacaktır.
Şöyle ki, yeni üyelerden vip üyelik alanlar oldu diyelim.
Biz birbirimizi biliyoruz. Task paylaşımı yapanları, yapmayanları ya da işi dolayısı ile yapamayanları biliyoruz.
Yeni bi task geldi ve paylaşım yapamadık diyelim çeşitli nedenlerden dolayı.
Yeni vip arkadaşımız "nerde paylaşım, boşuna mı para verdik, parası ile değil mi" gibi hoş olmayan sözler söyleyip forum huzurunu bozacaklardır. Böyle tipler hep olmuştur olacaktır.

Ya da paylaşım yapıldı diyelim. Adam paylaşıma rağmen anlamıyor. Soru soracak, cevap isteyecek. Biz her zamanki gibi yardımcı olmaya çalışacağız. Ama yine de anlamayıp para verdim o kadar gibi laflar söyleyecek tipler de olacaktır.

Biraz da iyi tarafından bakalım. Clixsense'teki eleman (kim olduğunu bilmiyorum) google'a yazın görevin ismini forum linki geliyor demiş. Bu durum aslında istenilen birşey. Site yönetiminin bu durumdan memnun olması gerekir. Forumun hedefi popülerleşmesi ve bilinirliğinin artırılması ise task olayı çok iyi oldu. Çünkü başka hiçbir forumda (benim bildiğim) böyle bir paylaşım yok. Gerçi uzun zamandır diğer forumlara da bakmaz oldum.

Özetle;
Forum yönetiminin forum geleceği ile ilgili hedefi ne ise ona göre karar vermesi gerekiyor.
Durum yeterince tartışıldı bence. Vip üyelik olacaksa da yukarda anlattığım durum göz önüne alınarak şartlar belirlenmelidir. O şartlara uymayanlar vip de olsa banlanmalıdır.
Artık biz bilmeyiz, adminlerimiz bilir diyebiliriz.

arnutwowew

vip olayı çok saçma bir düşünce kimsenin burda hazıra kondu düşüncesi olmasın zaten 40 yılda bir doğru düzgün task geliyor onuda üyeler 1ve 2$ ödeyerek yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi bırakın taskı yapmayı yapmamasını bilen daha çok liste hazırlıyıpta vay hazıra kondular listeye hiç katkısı olmadı diyenler liste hazırlamasınlar benim kendim bile listeyi kullanmıyorum kendim yapıyorum  işlerimin yoğunluğundan son gelen taskta liste hazırlayamadım pmden task nasıl yapılıyor diyenlere biraz yardımcı oldum isteyen yardımcı olmak maksadıyla liste hazırlar koyar isteyen koymaz bir mecburiyeti yok listeden daha çok taskın nasıl yapılacağını kavratmak herkese bu önemli isteyen istediği şekilde task paylaşımında kesin ve net bilgisini paylaşır  daha önce task anlatımı kapatılsın demiş olabilirim bununda kesin sebebi crowdflowerin türkiyeyi kısıtlar korkusu düşüncesinde olduğum için yoksa kimsenin hazıra konuyor diye düşünceye kapılıp kapatılsın diyerek değil  burda öye birşey sözkonusu olursa başka yerde task anlatımı ve yapılışı ve liste için yardımcı olurum