Goldenclix

Başlatan ptconur, 19 Ocak 2013, 03:46:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

O haberide okumuştum açıklamadan çok fırça gibi gelmişti :P Tabii genel Script çökünce yaptığı açıklamadan bahsediyorsan 10 dakikada halledilecek birşeyse gelin siz yapın ule" der gibiydi :P :)

D.Hekimi

tanıtımınız hayırlı olsun hocam bol kazançlar.

Coulers79

Yeni bir tanıtım mı oldu?  :g  Sitenin reset saati mi değişti ne oldu, hergün tıklamama rağmen arada tıklamadığım boş günler var.

hakanatik01

:) 2013ü 2014 görmştür belki ;reset saati hakkında bir bilgim yok benim reset saatim yok çünkü :P ne zaman müsait oluyorum açıp tıklıyorum ;Değiştiyse sitenin forumunda bilgi olabilir ;

cihanizm

:) Mesajı silemediğim için smiley koymak zorunda kaldım idare edin :). Linkinizden üye olucaktım fakat şirketteki virüs proğramı bu siteyi yasaklılar listesine koymuş :(

Coulers79

Bende mesajı silemediğim için editliyorum her zamanki gibi. Ee şirket şirketin rakibidir di mi?  :D

cihanizm

Alıntı yapılan: Coulers79 - 15 Şubat 2014, 09:32:42
Bende mesajı silemediğim için editliyorum her zamanki gibi. Ee şirket şirketin rakibidir di mi?  :D

Aynen :)

GameHunter

Point'leri paraya dönüştürme işini bitirmiş bu site. 5000 puana 1$ yapmış. Goldenclickin hiç cazibesi kalmadı.

Coulers79

Burada RR durumu nasıl?

ptconur

İlk başlarda avg ler iyiydi ama şimdi düştü avg ler. Yüklü yatırımı bıraktım site de