Goldenclix

Başlatan ptconur, 19 Ocak 2013, 03:46:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar sitenin yeri sizce hala doğru mu ?
AVG ler ne kadar aşağıda. Standartlar ne kazanıyor ?

Üye olan arkadaşlar bilgi paylaşırlarsa, sorgularımızı yenileyelim.

fkork

bence cazibesini kaybetti.... rr durumunu bilmiyorum ama puanların rate düşüklüğü soğuttu beni :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 06 Nisan 2014, 15:57:19
bence cazibesini kaybetti.... rr durumunu bilmiyorum ama puanların rate düşüklüğü soğuttu beni :)

Bilgi için teşekkürler :)
Genel değil de daha net birşeyler bekliyorum aslında;

Onur' un bilgisi gibi, karar vermek için gibi çok havada kaldı . AVG ler düştü .. de nereye kadar düştü bilemediğimiz için sormam gerekti :)
Puanlar düştü de, kazançlar ne durumda, daha öncekini alamamamız mı can sıkıyor , yoksa kazanmak artık çok mu zor ya da standartlar için imkansız :)

AVG ler için ayrıca bilgi paylaşanlardan yorum alırız.
Hem standartlar hem yatırımcılar için genel bir değerlendirme gerekiyor çünki.

Coulers79

4 nisan 52 RR  110 tık  2,11 Avg   
5 nisan 52 RR  124 tık  2,38 Avg   Standartlar için kar/zarar Avg'si: 2,85-2,90  gibi sanki.

actionmanisherooftheworld

Ödeme talep edişimden 10 gün geçti hala pending de 7 gün içinde ödeniyordu normalde ticket attım cevapda gelmedi benim durumumda olan arkadaşlar varmı ?  ???

magnumrox3

Ödeme talep edeli 1 hafta oldu hala gelmedi. Bugünde foruma mesaj attım şimdi bir girmeyi denedim ban yemişim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: magnumrox3 - 20 Nisan 2014, 21:56:30
Ödeme talep edeli 1 hafta oldu hala gelmedi. Bugünde foruma mesaj attım şimdi bir girmeyi denedim ban yemişim.

Ban durumu ??? forumdan mı ban ? , yoksa komple hesap mı suspend edildi ?

Coulers79

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 10 Nisan 2014, 21:43:22
Ödeme talep edişimden 10 gün geçti hala pending de 7 gün içinde ödeniyordu normalde ticket attım cevapda gelmedi benim durumumda olan arkadaşlar varmı ?  ???
Banada aynı durum oldu 9.günde iptal ettim tekrar istedim, bakalım ne olacak?

magnumrox3

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2014, 00:04:27

Ban durumu ??? forumdan mı ban ? , yoksa komple hesap mı suspend edildi ?

Komple hesap hocam

Edit: Üstüne tickettan bişey yaptığınız için banlandınız.sonsuza dek bu networkten banlısınız diyerek kıvırmaya çalışıyor en son ticketı kapadı.

illisionist

13-14 gündür benim de ödenmedi ödeme talebim pending te bekliyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."